perjantai 27. joulukuuta 2013

Erikoispostaustoiveita? ~

Tämä sää alkaa nyt ihan toden teolla tympiä, kun enää ei ole sitä joulufiilistäkään päällä. Kaikkialla on märkää, vaatteet ja varusteet kastuu saman tien ja poni ei tykkää yhtään liikkua kivasti lätäköissä. Jalka alkaa kyllä olemaan ihan ok, tänään otettiin ekat ravailut vähään aikaan. B ravasi ihan kivasti, mutta juuri nuo lätäköt tuottivat ongelmia, joita sitten kuski ei osaa korjailla.

Mutta siis, ajattelin että jotain erikoispostauksia olisi näin lomalla kiva toteuttaa. Vähän piristystä pimeisiin iltoihin tai jotain semmoista. Joten nyt paljon paljon paljon kommentteja ja ideoita tulemaan, koitan katsoa mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman monia erikoispostauksia toteutettaviksi! :)

kesäkesäkesä ♥

6 kommenttia:

  1. Varustepostaus sun ja Bertan varusteista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä on toivottu ja toisaalta se ois tosi kiva toteuttaa, mutta ite haluisin toteuttaa videolla jos tekisin semmosen, ja videoo varten kuvaamine o tosi hankalaa ja tälleen.. mutta kattoo nyt :)

      Poista
  2. ihana toi teidän kesäkuva! ei siitä sillon kesällä osannu nauttia liian hyvin, että oli tommoset pohjat kaikkialla... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no joo älä! ihan kauheeta ny miettiä kuinka kiittämätön sitä aina onkaa:D

      Poista
  3. Ois kiva jos tekisit jonkun tallipäivä Mydayn. Jonkun tosi pitkän. Jaksan kattoo niitä kaikkein parhaiten.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu se ois kyl kiva toteuttaakkin, kunha muistais kuvata tarpeeks ja keleistäki riippuu:) mutta joo, koitan ton kyllä toteuttaa!

      Poista