lauantai 14. joulukuuta 2013

Tre shoppingia ~

Oltiin tänään siskoni kanssa Tampereella shoppailemassa, viettämässä laatuaikaa. Viimeisestä shoppailukerrastani on tajuttoman pitkä aika ja muutenkin tällaisesta vapaapäivästä. Äiti kävi kävelyttelemässä Bertan, jolla oli tänään kengitys.

Käytiin monen monet kaupat läpi, heti ensimmäisenä löysin itselleni H&M:stä tuollaiset suht. matalavyötäröiset, keskisiniset normaalit farkut. Minulla ei tällä hetkellä ole ihan ihan perusfarkkuja, vaan kaikissa on jotain erikoista, joten halusin ihan normaalit tällä kertaa. Hintaa noilla oli 24,90 €.


Lähinnä ostelin kavereille ja perheelleni joululahjoja samalla. Sain melkolailla kaikki lahjaostokset tekemään ja olen super tyytyväinen siihen. Rahaa meni, mutta sille nyt ei voi mitään:D.
Käytiin McDonald'sissa syömässä. Yritettiin etsiä minulle joulujuhlamekkoa, mutta ei onnistuttu löytämään mitään kivaa. Lisäksi talvikengät jäivät taas löytämättä, mutta ei voi mitään, olen silti tosi tyytyväinen ostoksiin!

Löysin sitten vielä viimeisenä Stadiumista tämän Warpin mustan villapaidan. Etsin juuri tällaista ns. "reiätöntä" ja ihan normaalia villapaitaa. Hintaa tällä oli 19,90 €.


Mentiin sitten vielä Wayne's Coffee-kahvilaan. Siskoni tilasi Chailatten, joka oli ihan tajuttoman hyvää! Minä kokeilin Frappuccinon caramel-kastikkeella. Sekin oli tosi hyvää! Jutusteltiin melkein tunti siinä ja sitten kiirehdittiinkin jo bussiin.

tällainen perus Waynes ihkutuskuva puhelimella. :D

Oli tosi ihana päivä! Kunnon irtiotto normaalista arjesta. Tuollaisia voisi viettää useamminkin!;)

4 kommenttia:

  1. onko sulla instagramia ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu on: lummmis
      sitä en ole täällä mainostanut mitenkään kun sinne en paljoa hevosjuttuja laita. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. voi kiitti:) tosta jäi kaikki joululahjat kyl pois, et oli niitä enemmänki:D

      Poista