sunnuntai 8. joulukuuta 2013

TRS Drive-init

Tänään oli pitkästä aikaa ihan sananmukaisesti kukonlaulun aikaan herätys. Herättiin kotona viideltä ja kuudelta lähdettiin ajamaan tallille. Kopin hakureissu sitten venahti aika paljonkin, kun emme meinanneet saada sitä ylös millään. Meinattiin jo luopua kisoista, mutta saatiin se kumminkin sitten matkaan ja ajeltiin tallille. Saatiin kaikki mukaan vartissa ( ! ) ja päästiin ihan ajallaan lähtemään Niihamaan.

80 cm ennen verkkailin ponia käynnissä kentällä, koska pohja oli liian huono muuhun. Mutta heti kun pääsin kisamaneesiin verkkaamaan, otin vähän kevyttä ravia, tein muutamia taivutteluja ja sitten laukkailin rennosti hieman pidemmällä ohjalla. Hyppäsin muutamia hyppyjä, jotka eivät olleet mitenkään ylimaallisen mahtavia, mutta kelpasivat. 


Radalla poni kävi kuumana ja sai kunnon sätkyn kun tervehdin :D. Siitä selvittiin ihan kunnialla ja päästiin alottaan rata vauhdikkaasti. Poni oli tosi hyvän tuntunen vaikka verkoissa tuntui tosi tahmeelta. 2. ja 3. esteillä puomi kolahti, mutta ei onneksi tullut alas. Koko rata sujui tositosi hienosti, sain kunnolla ratsastettua ponia eteen ja laukka oli tosi hyvää. 2 ristilaukkaa tuli ja ne sain korjattua suht. nopeasti! Puhdas rata siis tuli ja saatiin punavalkoinen ruusuke. :)

supertyytyväinen ratsastaja ja poni ekan radan jälkeen.

90 cm olin luokan eka ja ehdin verkkailla aika hyvin. Ehkä vähän liiankin hyvin, koska poni oli aika väsynyt. Hypyt verkassa ei taaskaan sujuneet kauhean hyvin, mutta laukan eteenratsastuksissa poni eteni hyvin.


Radalla jouduin odottelemaan suht. kauan, että sain lähtömerkin. Poni ei ollu niin energinen kuin ekalla radalla. Aloitettiin ihan ihmeellisellä hypyllä, kun itse jotenkin jäädyin ennen estettä täysin ja jätin ponin ihan yksin. Yksi puomi siis tippui. Siitä sitten varmaan itse menin ihan sekaisin, joten en ratsastanut ponia eteen tarpeeksi, joten loppukin rata ei mennyt järisyttävän hyvin. Ristilaukkoja tuli ja yhtä en jotenkin edes ajatellut korjata, kun este oli mielestäni niin pian tulossa. Poni yritti parhaansa ja ärsyttää tuollainen jäätyminen ja ratsastamattomuus ihan kamalasti, mutta tulipahan nyt tuokin sitten taas koettua. Kaikki kantapään kautta eiks joo? 
Verkkailin vähän ponia ravissa eteenalas ja kävelin pitkät loppukäynnit.

Tosi paljon kyllä jäi ärsyttämään/harmittamaan toi oma ratsastus vikalla radalla. Siihen olisi juuri enemmän pitänyt tsempata kun esteetkin kasvoivat. Varmaan vähäiset yöunet ja vähän kaikki vaikuttivat tuohon. 


Joudutte nyt pärjäämään pelkillä kännykkäkuvilla ja tuolla videolla, kun järkkärille ei löytynyt kuvaajaa.

________________________________________________

Nyt alkavalla viikolla en pysty kauheasti postailemaan, sillä meillä on 4 koetta ja vielä vaikeista aineista, joten yritän ihan tosissani löytää motivaatiota lukea melkein kaiken vapaa-aikani. Saa nähdä onnistuuko..

Muutin tuon blogin otsikonkin nyt virallisesti muotoon Vilma ja Bertta, jos joku tarkkaavainen sattui huomaamaan. :)

6 kommenttia:

  1. ihanaa, kirjotit jo näin nopeesti kisoista, kiva postaus ;;)

    VastaaPoista
  2. Ihana Britney ja hienot te! Älä dissaa ittees noin paljoo, ei toi 90cm nyt niin pahalta näyttänyt =)

    VastaaPoista
  3. Eihän toi ysikymppi mitenkään pahalta näyttänyt! Se on kyllä aina niin että selkään saattaa tuntua ihan hirveeltä räpellykseltä ja videolla se onkin ihan siistin näköstä.. :D Mutta hyvä te ja aina tarvii epäonnistumisia niin ei onnistumiset kyllästytä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitoss:) ja nii, totta toikin! Ihana kommentti c;

      Poista