lauantai 7. joulukuuta 2013

Toivelista ~

Ajattelin tehdä tällaisen toivelista - postauksen, kun itse ainakin olen tykännyt niitä lueskella aiemmin muista blogeista. Nämä ovat siis sellaisia ns. inhimillisiä toiveita, ei mikään haavelista.

ITSELLENI: 



Fjällraven Kånken musta reppu. Mielestäni nämä reput ovat tosi kivan näköisiä, kun niitä nykyään kaikilla näkee. Lisäksi hartiani jumittuvat superherkästi, jonka takia olen jäykkä ja päätäni särkee, joten reppu on paljon parempi vaihtoehto kuin laukku.



Uusi suoristusrauta. Tähän asti olemme siskoni kanssa joutuneet käyttämään samaa suoristusrautaa ja aina ei suunnitelmat mene yksiin, joten oma suoristusrauta on tosi hyvä! Suoristan nykyään nimittäin useammin hiuksiani kuin ennen. :)


Kasvohoitoja tai muita kauneushoitoja. Hemmottelua hemmottelua ;)



Karkkia. En usko että tähän mitään kauheita selityksiä ja perusteluja tarvii laittaa..


Rahaa ja lahjakortteja. Raha ei ole koskaan pahitteeksi ja lahjakortit on tosi käteviä. Ei ainakaan tuu epämieluisia lahjoja kun saa itse käydä ostelemassa! :)



Suurehko nahkalaukku. Tämä ei ole mikään sellainen pakko-saada-juttu, vaan haluaisin vaan jonkun keskikokoisen-suurehkon nahkalaukun, jota voisi käyttää vähän kaikkialla.

BERTALLE:



Fullneck villaloimi. Kaulakappaleellista kuivatusloimea ponilla ei vielä ole ja vaikka villaloimi maksaakin enemmän kuin fleece, se on parempi. Nimittäin villa pitää kosteuden poissa ponista ja vaikka se kastuisi, se ei ole yhtä kylmä kuin fleece.


Uusi ruskea vatsapanssari. Bertan mukana tullut panssari alkaa olla jo aika kulunut ja kärsinyt. Muuten panssarilla ei ole väliä, mutta väri pitää olla ruskea!


Jousto Chambon. Meillä ei ole vielä tällaista, käyttäisin siis vain juoksuttaessa, en ratsastaessa. Tähän asti olen juoksuttanut ihan ilman mitään apuohjia että Bee rentoutuu ihan eteen alas, mutta Nanna sanoi että tämmönen kyllä kannattais hankkia jos ihan liikutuksena juoksuttelee ponia.

Otin kaikki kuvat netistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti