keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014 !

Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoille tasapuolisesti! 

Eilen olin ihan kotona äidin, iskän ja parin tutun kanssa. Syötiin, pelattiin korttia ja tietenkin käytiin ampumassa raketteja. Sain ensimmäistä kertaa koskaan oikeasti hyviä kuvia raketeista, ennen en ole osannut säätää valotusaikaa jne. joten kuvat eivät ole onnistuneet. Mitä mieltä te olette kuvista? 




mielestäni kaksi parasta otosta.

Uusi vuosi, uudet kujeet.. Noh, enpä kauheasti voi kehua tämän vuoden alkua. Nimittäin tänään oltiin menossa estetunnille, mutta Bertan jalka oli huono. Maanantaina ratsastin vain huolellisesti askellajit läpi ja eilen käytiin kunnon maastolenkki. Ja nyt kyllä nähtiin, että ei se jalka ihan oikeasti vielä ollut kunnossa. Katseltiin siinä aikamme tallin pihassa ja arvellaan, että siinä jonkin näköinen jännevamma on.

Laitettiin ponille kamat ja menin kentälle, tiedettiin siis jo etten kyllä ainakaan hyppää. Kysyttiin Nannan mielipidettä ja päätettiin ainakin verkkailla. Käynnissä meni ihan ok, poni oli jotenkin vaan tosi vino koko ajan.. Sitten ravailtiin ja ohjat tuntumalla meni ihan ok, mutta tuntui ehkä vähän jotenkin oudolta. Annoin enemmän ohjaa ja käskin eteenpäin ponia. Kulmissa sitten näkyikin, että B vähän ontui. Ei paljoa, mutta silti oli epäpuhdas. Sen jälkeen teinkin vaan käynnissä pysähdyksiä, avoja ja väistöjä ja menin pellolle pois tieltä kävelemään loppukäynnit pitkin ohjin.

Huomenna Tuija soittaa eläinlääkärille ja saa nähdä, että lähdemmekö johonkin klinikalle ultraamaan jalan, sillä siinä olevaa "pattia" ei varmaan muuten pysty tutkimaan.







Että sellaista tänään. Toivotaan tosissaan, että poni tervehtyisi ja päästäisiin taas menemään kunnolla. Harmittaa kyllä tosi paljon, kun en pitkään aikaan ole päässyt hyppäämään eikä poni ole ollut terve.  

5 kommenttia:

  1. Meilläkin tuli hevosen jalkaan patti ja paljastui hankkariksi, tosin vain todella vähäisillä prosenteilla. Tsemppiä klinikalle ja toivottavasti ei löydy mitään vakavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon kommentista! Kävin lukemassa tosta hankkarista vähän ja kyllä alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että se on se mikä ponilla on.. Kauan teidän hevosella kesti toipua?:)

      Poista
    2. Taisi kävellä pari kuukautta jonka jälkeen sai ruveta ravailemaan.. :)

      Poista