torstai 30. tammikuuta 2014

Mukkelis makkelis ~

Kirjoitin tämän siis viime viikolla lauantaina, mutta ehdin nyt vasta koneelle, joten postaus tulee vähän myöhässä.

Olin tänään sitten vaihteeksi Buubella tunnilla. Oli tosi kiva päästä vähän isomman ponin selkään, tuntui paljon turvallisemmalta heti! En oo pitkään aikaan mennyt Bo:lla, vuokrauksen päätyttyä kerran tai pari.

esteet olivat ristikoita melkein koko ajan.

Verkkailtiin vähän heppoja ravissa ennen kuin Nanna ehti paikalle. Bo oli tosi jäykkä molempiin suuntiin eikä kääntynyt helposti. Sitten otettiin muutamat nostot molempiin suuntiin. Poni innostui ja oikoi kamalasti parissa kohtaa ja oli vielä tosi jäykkä molempiin suuntiin. Sitten tultiin tuo linja puomeina ravissa, väliin tuli käyntiinsiirtyminen ja toisella pitkällä sivulla loiva kiemuraura esteen sisäpuolelta. Buube alkoi pikkuhiljaa pehmetä ja kuuntelemaan oikealle asetusta. Toinen suunta oli vielä ihan kova ja sitten oikealle asetus alkoi mennä liioitteluksi ja poni heitti vasemman lavan ulos.


Sitten alettiin tuleen erilaisillna kääntöharjoituksilla noita kaikkia esteitä yksittäin ja ratanakin. Buube meni ihan kivasti, vauhti vaan kiihtyi aina tosi paljon, jonka takia käännökset venyivät. Sitten kerran eivät enää hokit pitäneetkään, kun Buube lähti kunnolla kaahottamaan ja piti kääntää vielä ympyrälle. Sisätakajalka luiskahti, poni kaatui kyljelleen ja minä lensin nätillä kuperkeikalla pois selästä. Itseäni ei sattunut yhtään eikä poniinkaan onneksi. Sitten menin vielä saman ravissa, eri radan laukassa ja pari kertaa tuon linjan ihan yksistään laukassa. Sitten ravailtiin loppuverkkoja. Ensin poni ei yhtään malttanut rentoutua tai ravata rauhassa, mutta sitten kun sain itseni rauhottumaan ja avut kuntoon, poni ravasi tosi kivasti rentona ja rauhassa. Sitten kävelin loppukäyntejä pitkin ohjin kentällä. Äiti kävi vielä hakemassa Bertan tarhasta ja käytiin vielä kylällä päin kävelemässä. Tunnista jäi tosi kiva fiilis, vaikka ensimmäinen kaatuminenkin koettiin. Bo oli tosi jäykkä siis toiseen suuntaan, muutenkin tosi vino ja toispuoleinen. Hieno poni silti!♥


2 kommenttia:

  1. Ihana ulkoasua blogissasi,kivoja kuvia postauksissa :)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista