maanantai 1. lokakuuta 2012

Kisa päivittelyä~

Anteeks, että tämän kisapostauksen kirjoittaminen venähti näin.
Kuitenkin, olin perjantai - lauantai siis Karkussa yötä. Perjantaina Buuberolla oli muita vuokraajia liikuttamassa ponia, joten itse en sitten ratsastanut. Koko ilta meni aika lailla kisavalmisteluja tehdessä.
Lauantaina, joskus vähän yli 1 lähdimme siis Kiviniityn tallia kohti. Olin luokassa alunperin 13., mutta ehdin verkata ihan tajuttoman lyhyen ajan ja äiti sanoi, että paikkaani oli kyllä muutettu. No, ehdin siis verkata vain muutamia minuutteja, ennen kuin piti jo mennä radalle. Pappa oli siis vielä vähän jäykkä ja näin. Rata meni kuitenkin ihan hyvin, Puhdas se ainakin oli!:) Ja kuulemma ihan hyvän ajankin olisimme saaneet, mutta kas kummaa, arviointi oli muutettu meidän tietämättä! Se oli muutettu niin, että kaikki puhtaan radan suorittaneet saivat ruusukkeen ja tavarapalkinnon. Radasta en saanut yhtäkään kuvaa, mutta äiti otti radan videolle :) Peppi meni vielä Buuberolla 70 cm luokan ja ylsivät toiseksi! Oltiin kyllä tosi ylpeitä ponista.♥

kilpaponi(;
Jos löydätte jostain kuvia, missä esiinnymme tuolla kisoissa, viitsittekö kirjoittaa vaikka kommentteihin osoitteen tai jotain! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti