torstai 27. syyskuuta 2012

Tunti, minuutti, sekunti ~

Juu eli tuo otsikko on aikas jännä. :D
Mutta kuitenkin siis, olin Heidin pitämällä estetunnilla eilen keskiviikkona, 26. päivä.
Kentällä oli yhteensä 5 estettä; 3 esteen sarja (2 pystyä ja keskimmäinen oli ristikko) ja sitten vielä 2 esteen vino suhteutettu/sarja (toinen ristikko, toinen pysty)

Kävelimme pitkät, noin 15-20 minuutin pituiset alkukäynnit. Kun Heidi sai esteet koottua valmiiksi, aloimme ravailemaan ympyröitä ja kaikenlaisia muita kaaria esteiden ympäri. Laitoin ponin heti vähän reippaampaan raviin, mutta opettajan käskystä hiljensin. Bo oli reipas heti alussa, koska ei oltu liikutettu päivään tai pariin. Nosteltiin siinä vielä laukat molempiin suuntiin ja välikäyntien jälkeen aloitimme hyppäämisen.
Ensin mentiin se suhteutetun ristikko muutaman kerran. Ne hypyt ei menny hyvin, koska meidän piti tulla se ravissa, joten en päässyt hyppyyn mukaan yhtään. Niiden hyppelyiden jälkeen tulimme suhteutetun kokonaisuudessaan. Siinä meni jo paremmin, vaikka Bo ekalla kerralla meinasikin mennä ohi, koska ei oikein ymmärtänyt että toinenkin este piti hypätä. :D
Suhteutetun mentyä hyvin kävelimme pienet välikäynnit, jonka jälkeen ravattiin kenttä ympäri ympyröitä tehden ja aloitettiin sarjan hyppääminen. Sarja meni heti alusta alkaen tosi kivasti, vaikka Buubero innostukin sen jälkeen kaahottamaan kenttää ympäri niin, että opettaja kiljui rauhottamisesta. Käveltiin taas pienet välikäynnit ja ravailtiin vähän ja tultiin sitten kaikki 5 estettä peräkkäin. Yleisesti jäi ihan kiva fiilis lähteä kisoihin. Tallilla linimenttasin jalat ja Bo pääsi karsinaan syömään.

Ratsastuksesta en saanut yhtään kuvia, mutta muokkailin yhtä Buuben kuvaa, niin laitanpa nyt sen sitten tähän. ;)


4 kommenttia:

  1. Söpö toi kuva bo:sta ;;D Ja aijokko kirjottaa siitä sunnuntai jutusta tänne ?:)

    VastaaPoista
  2. Hienosti muokkasit tuon kuvan !
    Sori... En sit päässykään sinne kisoihin kuvaan mut joku toinen kerta sit:(...

    VastaaPoista