lauantai 22. syyskuuta 2012

New Look~



venyy venyyy..(;
Juups, eli päivittelin nyt tätä blogin ulkoasua vähän syksyisemmäksi, kommentoikaa toki, mitä pidätte!(: Itse olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka teinkin aika hätäisesti.

Kirjoittelen nyt samalla hieman viime ratsastuskerrasta tähän samaan postaukseen. Eli käytiin Tuulin kanssa maastossa Bingolla ja Bo:lla. Mentiin reipas n. 15 kilometrin lenkki. Ravailtiin melkeinpä koko matka, mitä nyt välillä käveltiin, että ponit jaksaisivat. Laukattiin kerran sitten semmoinen pitkä ylämäki niin kovaa kuin ponit pääsi. Oli kyllä superhauskaa! :)
Ravailtiin lopussa pitkä pätkä löysemmillä ohjilla antaen ponien vähän venyttää selkäänsä. Molemmat ponit oli hikisiä, kun vihdoin päästiin tallille! ;)

Ilmoittelen tässä samalla vielä, että ollaan suunniteltu menevämme Kiviniityn kisoihin 29. päivä tätä kuuta, eli vähän kisakokemuksia lisää. Ei minkäänlaisilla tavoitteilla lähdetä sinne, kunhan nyt tulisi siisti puhdas rata, muuten ei millään ole väliä oikeestaan. Sieltä sitten kirjoittelen varmaan vähän erikoisempia postauksia.. Saattaa olla, että saan ratamme videolle, mutta katsotaan sitä sitten lähempänä, moimoi! :)
ps. Tämän tekstin kuvat ei ole tuolta maasto-kerralta, vaan aiemmalta(:

7 kommenttia:

  1. Hieno ulkoasu! Nähään sit siä kisoissa ku oon tulos kattoon niitä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) ja joo, tuu vaan jutteleen jos näät mut jossain ja jos viittit vaikka kuvailla jos pystyt niin ois kiva saada paljon kuvia meistä:) !

      Poista
    2. Juu voisin vaik kuvatakki mut en lupaa viä mitään=)

      Poista
  2. Oih! Sull on ihan himokivoja kuvia! :) ja hieno tää syksynen teema :) meetkö kattoo mun blogii?:) liity lukijaks jos kiinnostaa vähän?:) wwwpictureit.blogspot.com ( ei pistettä tossa yhessä välissä)

    VastaaPoista