tiistai 11. syyskuuta 2012

Päivittelyä ~

Joo eli aattelin ny vähän päivitellä tänne blogin puolelle meidän kuulumisia.
Eli käytiin siis ostoksilla äidin kanssa tuolla Ylöjärven Hööksissä. Mukaan sieltä tarttui nahkachapsit ja kahdet hanskat.
Ne chapsit oli aivan uskomattoman mahtava ostos, täytyy sanoo. En tiedä, miten ne voi vaikuttaa mulla niin paljon. Ne siis parantaa istuntaa/asentoo, pystyn istuun paremmin ravissa ja kantapäät pysyy paremmin alhaalla. Oon rakastunut niihin!



Mutta nyt palataan siis ratsastukseen. Eli olin 31.8 Karkussa ja hypättiin sitte rataa Pepin kanssa kentällä. Poni oli tosi kiva, ja hypytkin onnistu lopuks ainakin ihan kivasti. (:
En nyt siitä kerro sitten enempää, Tuuli tuli aika lopussa sitten kuvaileen, sen takia vain yksi kuva ja sekin on sumea/tärähtänyt.(;

Sitten seuraavan kerran olin tallilla 5.9, jolloin oli Heidin pitämä koulutunti. Tuolloin siis otin ensimmäisen kerran chapsit jalkaan. Ne oli oikeesti niin mahtavat! Muutenkin tunti oli tosi kiva ja onnistunut! Tehtiin ympyräharjoituksia ja lopussa laukattiin keskiympyrällä ja keskityttiin aika lailla istuntaan, joten poni meni vähän miten sattui. :D Olin tosi tyytyväinen Buuberoon, käveltiin pitkät loppukäynnit.(;




Nyt olin sitten viimeksi tallilla toissapäivänä, eli 9.9. Mentiin Pepin kanssa ensin kentällä niin, että saatiin ratsastettua ponit kunnolla läpi ns. kunnolla. Bo kulki ihan nätisti kentällä, sain kulkeen muodossakin ihan ok, mutta laukassa oli jotenkin tosi jäykkä, eikä asettunut kunnolla.
Sitten lähdettiin maastoon, ensin kyllä otettiin pellolla pari poseerauskuvaa. Mentiin siis Radanpohjalle. Ravattiin ja laukkailtiin, poni oli heti alusta lähtien aika pirtsakka. Mentiin siitä semmoinen pitkä laukkasuora, josta lähdettiin sitten kiertolenkin kautta kotiin päin. Mentiin siis semmosen puron yli, jota ei meinattu edes löytää ensin. Oltiin siis vähän aikaa eksyksissä, mutta löydettiin kyllä sitten oikeelle tielle. :D Ravailtiin ja käveltiin aika pitkään, kun mentiin ensin se metsäreitti, jossa on vaikka mitä vaikeakulkuisia kohtia. Bo oli aika hikinen, kun päästiin tallille. (:
Laitan nyt vielä yhden kuvan sieltä pellolta tähän loppuun.(:

rakas ♥


1 kommentti: