sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Päivittelyä viikonlopulta ~

Nyt siis kerron teille kokonaan näiden viimeisten kolmen päivän tapahtumat.

Eli kuten kerroinkin jo, perjantaina meillä oli ensimmäinen yhteinen estevalmennus. Valmennuksen piti Johanna-niminen, todella mukava ja hyvä opettaja.
Kun olimme ravailleet, aloimme laukata ympyrällä ja kun laukan sai pyöriväksi ja muuten hyvän tahdin siihen, alettiin laskemaan laukkoja puomille ympyrällä. Ne harjoitukset ei menneet kauheen hyvin, meikäläinen ei siis osaa laskea :D. Niiden jälkeen alettiin hyppäämään. Kentällä olleiden esteiden sijainnit näette seuraavasta kuvasta.



Tultiin kerran tai pari pieni ristikko ja sitten tultiin muuten noita esteitä erilaisina ratoina. Seuraavasta kuvasta näette pisimmän ja viimeisen radan.



Bertta alkoi sitten siinä joka kerta vaihtamaan laukkaa/mennä ristilaukkaa tuon puomin jälkeisen pystyn jälkeen ja sille en oikein saanut tehtyä mitään, kunnes ihan lopussa Johanna kysyi multa, mitä haluaisin vielä tulla, niin sanoin että tulla sen välin niin, ettei poni vaihtais esteellä. Sitä tultiinkin sitten moonta kertaa, mutta lopuks onnistui kaks kertaa oikein ja hyvin!(; Sitten laukkailin ja ravailin siinä ympyröillä. Laskin käyntiin ja käveltiin pitkään, kun opettaja tuli kertomaan kommentteja ja kyselemään. Sitten ponit vaan koppiin ja kotiin. Kotona sitten jäivät karsinaan. Linimentattiin jalat, rasvasin harjan ja hännän tervarasvalla ja venyttelin ponin kanssa porkkanan avulla.(: Olin tosi tyytyväinen poniin kyllä, jäi tosi hyvä fiilis. ♥(:


alkuun toi oli siis tommonen pieni ristikko(:
Anteeksi vähäiset kuvat, kentällä alkoi nopeasti hämärtää, joten kuvat heilahtivat, niin pyysin Tuulia ottamaan videoita.(:


Ja sitten lauantaina vihdoinkin... HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW! (;
Lähdettiin siis jo 8 junalla Karkusta, joka oli siis Helsingissä 11 (: Matka meni nopeasti. Äiti liikutti siis Bertan tuona päivänä, kun itse en ehtinyt. Hän kertoi, että oli talutellut ja juoksuttanut ponia. Ei ollut alusta mennyt kauhean hyvin, mutta lopuksi meni kuulemma ihan ok.(: Bertta oli kuulemma vähän testaillut äitiä. :D
Ostin siis Horse Showsta nämä:

- Eskadron Nici- satulahuopa, vaaleensini-tummansini- "raidallinen", järkyttävät 79 €!
- Eskadron korvahuppu, turkoosi, 10
- Horze heijastinloimi, 35
- Horze loimivyö, viininpunainen, 7,50
- Horze kilpailunumero suitsiin + pompuloita, yhteensä 6
- BR "kudospintelit" 4 kpl, punainen, 20

Laitan kuvia, kun saan niitä noista ostoksista! (:

4 kommenttia:

  1. Määkin olin siä HIHS:ssä ja siä oli upeita hevosia + taitavia ratsastajia =) ja olin torstaina=)

    VastaaPoista
  2. Laittele tänne jotain videoita ku ratsit. ois kiva nähä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan pistää, kunhan saan elokuvatyökalun edes toimimaan toivomallani tavalla. (:

      Poista