torstai 18. lokakuuta 2012

Pomppuponi + new look ~

Ensin nyt siis ajattelin kysellä, mitä mieltä olette tästä uudesta ulkoasusta?(: Onhan se vähän pikaisesti tehty ja aika yksitoikkoinen tuo banneri, mutta muuten mielestäni ihan hieno.(:
Laittakaa kommenttia!

Palataan sitten kuulumisiin.(:
Eli olin tallilla yötä tiistai - keskiviikko, sillä lähdin siskoni kanssa mummille keskiviikkona aamupäivästä, joten poni piti liikuttaa heti aamusta.

Tiistaina siis hypättiin! Kentällä oli siis 3 estettä, joiden sijainnit näette seuraavasta kuvasta.


Tehtiin todella huolelliset ja pitkät alkuverkat. Ravailtiin jo ennen kuin Tuuli tuli kentälle ja sitten Tuuli piti meille tunnin. (: Ravailtiin paljon kaaria ja ympyröitä. Niiden jälkeen alettiin laukkaamaan. Laukattiin ympyröitä, lisäiltiin ja koottiin, testattiin, oliko ponit kuulolla. Ne sujuivat tosi hyvin. Sitten alettiin tulemaan ensimmäisenä tuota pinkki-harmaata pystyä. Kun se meni hienosti pari kertaa, vaihdettiin esteeksi tuo turkoosikeltainen pysty. Sekin mentiin muutamaan kertaan hyvin ja viimeiseksi tultiin sitten tuota okseria. Melkeinpä kaikki hypyt meni upeesti!(: 
Väleissä siis pidettiin pieniä välikäyntejä, mutta niitä en nyt jaksa tänne väleihin kirjoitella. :D Noiden yksittäisten hyppyjen jälkeen alettiin tulemaan noita kolmea pienenä ratana, jonka näette siis seuraavasta kuvasta.


Neliö on siis alku ja pallo on loppu. :D
Mutta tosiaan, sitten ku oltiin tultu sitä rataa eri kokosena, ni alettiin sitte nostaan tota okseria. Tuuli sitte korotti sitä vähä liikaa, ni poni ei enää suostunut meneen yli. 3 kieltoo sille sitte tuli, mutta sitten meni yli ja ei nostettu sitte enää. Korkeimmillaan ylitettiin se siis 110 cm:n korkusena, korkein este siis mitä ikinä hypännyt olen :). Isojen hyppyjen jälkeen hypättiin vielä pari kertaa tuo pinkkiharmaa pysty noin 70 senttisenä. Sitten vaan laukkailin kenttää ympäri tehden ympyröitä ja vaihtojakin (niissä on paljon ongelmia Bertan kanssa). Sitten ravailin rennoks yksin kentällä, kun Peppi lähti Pirin kanssa jo talliin. Ravien jälkeen mentiin vielä loppukäynnit tiellä ja pelloilla. Olin kyllä supertyytyväinen poniin ♥! Venyttelin oikein kunnolla vielä karsinassa ja kokeiltiin vähän temppuja, niistä lisää sitten kun osataan kunnolla ;).






110 cm (; anteeks tää muokkaus, innostuin vähä :D

suloisin ♥!

Sitte seuraavana päivänä, keskiviikkona, liikutettiin Piri ja Bertta aamusta. Menin ilman satulaa kentällä siis. Bertta oli ihan kiva, vähän laiskahko ja hidas avuille, mutta kyllä tämmösiäkin päiviä pitää olla joskus. :D Ratsastin lähinnä kaikki askellajit läpi perusteellisesti, mutta nopeesti. Mentiin taas loppukäynneille perälle, eli sinne tielle ja pelloille. Venyttelin vähän tallissa.(:
Huomenna olis sitten luvassa valmennus, tänään Bertalla oli siis vapaapäivä. Innolla odotetaan ja sitten ylihuomenna H I H S ! (; Sitäkin odotan kovasti. Postaan sitten varmaan vasta sunnuntaina kun tulen Karkusta.(:

1 kommentti: