sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Dreams can come true ~

Mun ehkä suurin unelmani koskaan toteutu siis eilen illalla vähän iltapäivä neljän jälkeen.
Tallin pihaan kaarsi iso, harmaa hevostraileri. Sieltä astui siis ulos Bertta.
Poni oli heti kuin kotonaan, ei paljoa ihmetellyt.(:
Tänään Bertta pääsi aamulla Buuberon kanssa samaan tarhaan ja heti tulivat kyllä toimeen. Jos Bertta pomotteli, Bo väisti. :D


muru ♥



Mentiin Tuulin ja Pepin kanssa samaan aikaan siis ratsastamaan. Taluttelin ekaks kenttää ympäri, että sai katsoa jos joku vähän pelotti. Aika tottuneesti kuitenkin oli, sen verran sitä kisakokemusta kuitenkin on.(: Vähän siellä reunalla olevat tavarat pelotti mutta ei kuitenkaan väistänyt ratsastaessakaan, katsoi vaan vähän pidempään korvat hörössä. 
Aloittelin siis ihan rauhassa, menin pitkät alkukäynnit ja annoin ponin katsella ilman mitään kiirettä. Sitten kun oltiin kävelty tarpeeksi, otin ohjat tuntumalle ja aloin työstämään ponia ensin käynnissä taivutellen. Kun poni meni kivasti peräänannossa ja muutenkin tuntui hyvältä, aloin ravailemaan ympyröitä ja voltteja. Samalla siis koko ajan työstin muotoon. 
Kun olin molempiin suuntiin taivutellut tarpeeksi ja poni alkoi tuntua vetreämmältä, nostelin laukkoja molempiin suuntiin keskiympyrällä. Kokosin välillä ponia ja sitten päästiin taas vähän rennommin. Bertta oli kyllä ihan huippu ♥! Aika alussa yhdessä kohtaa Peppi lähti talliin käymään Bo:n kanssa ja silloin Bertalle tuli hätä. Jännittyi ja meinasi lähteä perään, mutta sitten kun jatkoin vaan työstämistä ympyröillä niin unohti tuonkin. Kyllä se vaan on semmonen sopeutuja!(: 
Tallissa riisuttiin ponit ja harjasin nopeasti. Bertta pääsi sitten Sakun kanssa samaan tarhaan. Bertalla on nyt siis kiima, joten oli koko ajan Sakun lähellä. Mutta tuleepahan ainakin toimeen, se on tärkein asia!(:

Huomenna menen taas katsomaan ponia, kirjoittelen sitten silloin seuraavan kerran! (:

3 kommenttia:

  1. Voiiiiii...!Se on niiii söpö !Hepan omistaminen on joo ihanaa<3!

    VastaaPoista
  2. itsekin olen mennyt kyseisellä ponilla <3 on kyllä aivan huippu ratsastaa ja luonteeltaan!(:

    VastaaPoista