sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Videoo + hirvee sää! ~

Juuuh, elikkäs olin tallilla yötä tuossa to - pe yön ja tehtiin siitä sitten tämmöinen videopostaus.


Ekana päivänä Peppi otti vain pari pätkää alussa meistä, joten poni meni vähän tolleen :D:D

28. päivänä siis kävelin ilman satulaa, kuten videolla sanon.

1.3 en ehtinyt kuvailemaan enään ns. "selitysvideota", joten kerron sen tähän. Eli poni oli kiva, lähinnä läpiratsastin sen kentällä, koska jalka oli paljon parempi. Laitoin pintelit, ettei suoja hiertäisi haavaa ja pintelipatja on ainakin pehmeämpi kuin suoja. Kävelin pitkät käynnit alkuun ja loppuun. Tallilla kylmäsin jalat huolellisesti, venyttelin ja temppuilin ponin kanssa ja sitten se pääsi vielä tarhaan.


2. päivä kävelin 8 ja puoli kierrosta kentällä, koska keli oli aivan järkyttävä! Pistelevän lumimyrskyn ja sen lisäksi kauhean tuulen takia B joutui koko ajan räpsyttelemään silmiään ja kulki ihan köyryssä, joten ajattelin olevan parasta jos lopettaisi. Tallissa äiti tuli pitämään ponia, koska en jaksanut tapella sitä karsinaan, koska muita ei ollut sisällä. Harjasin sen, heitin loimet päälle ja venyttelin sekä temppuilin ponin kanssa. Sen jälkeen laitoin ponin tarhaan toppaloimi niskassa. (;

ponsu sulosena :3
3. päivä, eli tänään läpiratsastin Bertan kevyesti kentällä. Poni oli koko ajan tosi kiva ja rento, itselläni oli epäsopivat ratsastusvaatteet, joten istuntani ei ollut mikään paras mahdollinen. Kävelin alkuun hyvin, ravailin kunnolla siihen vielä tehden välillä ympyröitä ja sitten otin muutamia nostoja laukkaa molempiin suuntiin. Ravailin ponin pitkäksi ja kävelin pitkät loppukäynnit. Tallilla vaihdoin taas loimet (sää oli lämmennyt paljon) , venyttelin ja temppuilin ponin, kylmäsin jalat, rasvasin jalkoja ja lapoja ja siistin vähän ponin ulkomuotoa ;). B pääsi vielä koko päiväksi ulos.


1 kommentti: