sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kuvailuja ~

Edelleenkin on siis pelkkää käyntiä sisältynyt liikutuksiin. Kerron tässä nyt parit liikutukset monien kuvien kanssa, koska tänään Lotan kanssa kuvailtiin ihan urakalla. (;


Viime torstaina menin Karkkuun yöksi ja kävin sitten yksinäni heti kentällä liikuttamassa Bertan. Lähinnä taivuttelin koko "tunnin" ajan. B toimi ihan kivasti, oli ihan jees rauhallinen ja keskittyi ihan hyvin. (:


Perjantaina mentiin Pepin kanssa pienelle käyntimaastolenkille. Poni toimi ihan ok kivasti alkuun, eikä hötkyillyt turhia. Sitten alkoi jossain kohtaa tulla vähän enemmän virtaa ja siellä sitten mentiin kaiket mahdolliset passaget ja piaffet. Pysäytin sitten ja napautin raipalla että noin ei tehdä, ja siitäkös riemu repesi! Poni päätti sitten keulia ja pyöriä siinä taas silleen mukavasti. Välikohtauksen jälkeen jatkettiin matkaa ja loppumatka sujuikin vähän paremmin. 

Turhautti todella paljon, kun en tietenkään halua mäiskiä ponia raipalla tai vetää suusta! Saikun jälkeen pyrin käymään vähän useammin maastossa, jotta poni tottuisi siihen eikä turhia sekoilisi.




Tänään sunnuntaina, mentiin siis Lotan kanssa ihan kentällä vaan vähän aikaa. Menin ilman jalustimia. Poni toimi tosi kivasti ja rauhassa. Lähinnä taivuttelin taas ponia ja tein pysähdyksiä, avoja ja väistöjä. Pyrin keskittymään istuntaani mahdollisimman paljon ja varsinkin siihen, että olen tarpeeksi usein ihan hiljaa. Tein siinä vähän aikaa molempiin suuntiin ja kun poni toimi hyvin, kävelin vähän loppukäyntejä kentällä. Temppuiltiin ponin kanssa siinä myös viihdykkeeksi. Oli kyllä ihan hauskaa. (: 
Sitten mentiin tallille ja vaihettiin suitset riimuun ja otettiin satulat pois. Lähdettiin vielä vähän kävelemään perälle ja otettiin kamera mukaan. Kuvailtiin siellä ja sitten jatkettiin vielä kentälle. Siellä yritettiin saada poneja piehtaroimaan, mutta ei onnistuttu :D. Temppuiltiin ja kiipeiltiin lumikasoissa. Siinä se sitten aikas lailla olikin.. (:

avoilua(: + katse :c
rakkauspakkaus ♥

Ponin jalka ei ole mitenkään kauheasti ollut parempi, vähän on sieltä ylempää laskenut turvotus, mutta ei mitenkään huimasti. Toivotaan että paranisi pian! :(


2 kommenttia: