keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

LS: Väriä päähän!

Anteeksi, etten ole nyt näitä lifestyle postauksia kirjoitellut! Olen ollut vähän kiireinen lomasta huolimatta.. Kaikki tämän postaukset kuvat ovat puhelimestani, toivottavasti ei haittaa!


Mutta siis, kuten otsikko kertoo, lomalla hiukseni värjättiin tummemmiksi. ;) Tykkään ite kyllä tosi paljon ja muutkin ihmiset on kehuneet. Mitä mieltä te lukijat olette?(:

Tällä viikolla siis meillä alkoi täällä koulut. Olisi loma kyllä maittanut vielä ainakin toisen viikon! Mutta ei voi mitään, nyt vain pitää yrittää päästä takaisin koulunkäyntimotivaatioon, vaikka se vaikealta tuntuukin.
Tällä viikolla ei onneksi ole kuin yksi koe, perjantaina, mutta ensi viikolla on 3 koetta peräkkäisinä päivinä, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. 

Olen tässä muuten vähän miettinyt, että aloittaisin treenaamaan, eli lähinnä tekemään vatsa- ja selkälihaksia ja käymään lenkeillä. Siitä olisi varmasti ratsastuksessakin hyötyä ja 2 viikon päästä koittavassa lihaskuntotestissä.
Jotenkin en vain koskaan saa pitkäaikaista innostusta päälle tuommoisesta ja asia unohtuu viimeistään parin viikon kuluttua. Jos nyt kuitenkin tällä kertaa ihan oikeasti aloittaisin, sovitaan vaikka kesää varten bikinikuntoon?(;

kemian tunnilta.
Ei minulla nyt oikeastaan mitään muuta kerrottavaa tässä ole, muuta kuin tuosta äänestyksestä. Eli pidän sen nyt tuolla vielä ainakin tämän viikon sunnuntaihin ja aloittelen varmaankin jo tänään kirjoittelemaan sitä äänestetyimpää erikoispostausta, eli 50 totuutta minusta - postausta. Mutta nyt pitää mennä tekemään sitä ja sen jälkeen koulujuttuja, moikka! (:

2 kommenttia:

  1. sä oot jo rantakunnos! Mut kyl sä munkaa voit alkaa lenkeillä käymää!(;

    VastaaPoista