sunnuntai 10. helmikuuta 2013

LS: Koulu -.- !

Aattelin ny kirjottaa tän ensimmäisen lifestyle-postauksen ja laitan näiden postauksien eteen aina tuon LS ja tunnuksiin myös sen, joten löydätte sitten helposti nämä. (;

Kuten aina, en jaksaisi millään kaikkia läksyjä ja kokeita. Oon vaan niin täynnä tota koulunkäyntiä! Tai no ei, en sitä, mutta sitä, ettei aikaa jää muuhun.. :s Lisäksi en ole nähnyt taas vähään aikaan kavereitani vapaa-ajalla ja se oikeesti ärsyttää tosi usein.



Mutta ei elämä ole pelkkää huonoa mieltä ja valittamista! :D Oltiin meinaan tämän viikon torstaina laskettelemassa koulusta, koska silloin oli liikuntapäivä. Oli tosi mukava ja hauska päivä! :) En kaatunut kertaakaan, mikä on hyvä juttu ja oli ihan kiva välillä päästä kavereitten kanssa rinteeseen. Oltiin siis Ellivuoressa, tultiin sinne joskus puoli 9 aamulla ja lähdin kymmentä vaille viisi iltapäivällä. Sieltä äiti haki minut sitten tallille. (:
En nyt keksi mitään muuta kirjoitettavaa, mutta pistän tuohon sivuun kyselyn, missä voitte äänestää suosikki lifestyle-postausta, jonka pyrin toteuttamaan heti, kun vain on mahdollista. (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti