keskiviikko 13. helmikuuta 2013

LS: Höpötystä ~

Teen nyt tämän ennen sitä kisapostausta, kun tähän on jotenkin kivempi vain höpötellä jotakin ja valmistautua kunnon kirjoitukseen :D.
Meillä on nyt ollut tällä viikolla kahdet kokeet; tiistaina äidinkielen kieliopista ja tänään ranskan koe. Äidinkielen kokeeseen en ehtiny lukeen tarpeeks, vaikka olisin kyllä ehtinyt sunnuntai-iltana, mutta silloin en yhtään muistanut kokeiden olevan tiistaina. Se ei mennyt siis kauheen hyvin. Ranskan koe meni kumminkin ihan hyvin, siihen ehdin lukemaan jonkun verran! (:




Tänään pitäisi ehtiä tekemään kaiken näköistä, mm. köksän läksyt (lihapullat + perunamuusi ja 3 tekstiilin silitys), Been 2 fleeceloimen korjaus + puhdistus, Been päiväkirjaan kirjoittelu n. 8 päivän ajalta :D ja nämä postaukset.

Kavereiden kanssa ehdin olemaan aikaisintaan viikonloppuna, jos silloinkaan. Vähän se ottaa päähän, mutta onneksi koulussa näkee ainakin suurinta osaa kavereista! Sen takia tykkäänkin käydä koulussa vielä enemmän :)
Nyt alan tekemään jotain muuta, ettei taas päivä lopu kesken, 
ciao! (;
ensimmäinen kuva pelkästä itsestäni tänne :D

2 kommenttia:

  1. Tääny on ihan ihme kommentti,mut aloin miettii et näytät ihan erilaiselta ku oot luonteeltas XD mut joo nää ls postaukset on kivoja !(:: Ja toki noi normaalitki !Tää on kiva blogi!<3:*

    VastaaPoista