lauantai 16. helmikuuta 2013

LS: ÄÄNESTYS ~

En nyt jaksa/ehdi kirjoittelemaan kauheasti kuulumisia, mutta tosiaan Vanhojen tanssit olivat eilen koulullamme, oli kiva seurata ja katsella hienoja pukuja. Lopuksi sitten heiteltiin karkkeja, sainkin kaksi (harvinaista) ja yhden etuhampaaseen kolahtamaan, taitava kun olen :D.

2010 ;)

Nyt en ole niin stressaantunut kiireestä, kun tiedän että loma on edessä ja viikonloppukin antaa paljon lisää aikaa kaikkeen muuhun, kuin pelkkään ratsastamiseen ja kouluun. Tänä iltana tallilta tulon jälkeen menen kaverini kanssa luistelemaan ja katsotaan, mitä huomenna keksin illemmasta.

Maanantain ja perjantain saan ensi viikosta "hevosvapaata", sillä maanantaina luokkamme pitää buffettia tulevien seiskaluokkalaisten tutustumisillassa ja perjantaina luokkamme pitää narikkaa murrerunoillassa. (:
Maanantaina ehdin illemmasta varmaan postailemaan ja katsotaan, jos saisimme vihdoinkin omalle koneelleni virustorjunnan, niin sitten voisin taas alkaa laittamaan vähän enemmän materiaalia tänne (;

Tuolla sivussa on tosiaan tuo lifestyle-postaus äänestys, jonka sain kyllä sinne myöhemmin, kuin oli tarkoitus, mutta nyt se on siellä ja toivonkin että äänestäisitte kaikki sieltä lempiaiheenne, mistä tekisin erikoislifestyle-postauksen. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti