sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Höntsäilyä ponin kanssa ~

Voih, tämä aika on juuri sitä ratsastuksen ja sen kehittämisen kannalta turhaa. Pohjat ovat niin huonossa kunnossa, että kunnolla ratsastaminen ei yksinkertaisesti onnistu ilman liukastumisia tai muita kompuroimisia.
Bertalla on ollut tämä viikko todella kevyttä, sillä ihan pari päivää koulutunnin jälkeen hiekan päälle satoi lunta, joka muuttuikin melkoiseksi sohjoksi lämpimien kelien takia. Tosi inhottavaa, sillä olisi kiva taas päästä kehittymään Bertan kanssa, nyt tuntuu siltä että junnataan samassa paikassa koko ajan.

Olen tällä viikolla käynyt pari muutaman kerran perällä käyntimaastolenkille, maasta tai selästä, yleensä ottanut pari ravipätkää jos se on onnistunut. Parina päivänä olen sitten taas mennyt kentällä kevyesti pohjien mukaan, tehden mm. puomilähestymisiä ja taivuttelua.
Ponille on taas kasaantunut melko paljon energiaa ja tekisi oikein hyvää päästä purkamaan se kunnon työhön eikä vaan maastossa säntäilemiseen. Sitäkään emme ole päässeet tekemään, sillä itseäni pelottaa kauheasti Bertan jalkojen puolesta, kun lumi pakkaantuu samantien kauheiksi korkkareiksi varsinkin etusiin.

Eilen olimme taluttelemassa ponia tiellä äitin kanssa. Yritimme ottaa jälleen hienoja poseerauskuvia, mutta se ei oikein kiinnostanut Berttaa.

Tänään menin käyntiä ja ravia kentällä. Käynnissä tein takaosakäännöksiä ja ravissa ihan vaan keventelin ympyrällä taivutellen ponia, en sen kummempaa.

Loppuun vielä eilisiä onnistuneita kuvia:




noin 5 sekuntia poni malttoi ja sain muutaman tämmöisen, halleluja! :D

6 kommenttia:

  1. No älä masennu, sama tilanne kaikilla muillakin pohjien suhteen ;)

    VastaaPoista
  2. Voiii kun Bertta on niin ihana noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  3. Voi, että ihana kattoo Britneyn (kuten sitä "meillä" kututtiin) kuvia, se on just tommonen höpsö linssilude. Kun Bertta tuli Jennylle (muistaakseni) Hollannista, aloin Jennyn hevosenhoitajaksi, joten Berttahan tuli miulle tosi tutuksi ja rakkaaksi. Oon mie joskus aiemminkin tainnut siun blogiin käyä kommentoimassa. Ihnana kattoo, että B alkaa taas olla kuosissa ja näyttää, että ratsastat sitä todella hyvin.

    Oikeestaanhan mie tulin kyselemään, jotta mikä kamera siulla on? :D Siun blogissa on ihan tajuttoman hienoja kuvia! Jos kiinnostaa niin käy toki kattomassa myös miun koirastani kertova blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kommentista!:) kamerani on siis Canon EOS 550D

      Poista