lauantai 24. tammikuuta 2015

5 asua ~

Sain toivomuksen lifestyle-tyylisestä postauksesta, joten päätin toteuttaa sen itselleni erittäin mieluisella tavalla. Näen varsinkin nykyään melkoisen paljon vaivaa ulkonäköni eteen ja tyylini on viimeisen vuoden aikana muuttunut jonkin verran - ja mielestäni tosi kivaan suuntaan.
Tietenkään kaikkia ei miellytä samanlaiset asiat kuin minua ja joidenkin mielestä varmaankin matkin tietynlaisia ihmisiä. Toki saan inspiraatiota muiden asuista, kampauksista yms., mutta koskaan en osta jotakin vaatetta "vain sen takia että muillakin on sellainen". Joihinkin kampauksiin, vaatteisiin sun muihin olen ihastunut vasta sitten, kun olen niihin saanut totutella muita ihmisiä katselemalla. Silti koitan aina olla oma itseni, niin luonteeltani kuin tyyliltänikin!

Tällaisen pienen sepustuksen saattelemana päästäänkin aiheeseen, eli tämän viikon asuihin. Laitoin tähän siis vain koulussa ylläni olleet asut, sillä siellä tyylini tulee esiin. Koulun jälkeen nimittäin vaihdan joko kotivaatteet tai sitten tallikamat päälle.

Maanantai: Tämä on mielestäni luottovalinta, jos ei ole kiinnostusta miettiä päätänsä puhki, mitä oikein laittaisi päällensä. Ruutupaita on siis NewYorkerista, neuletakki on siskoltani lainassa ja mustat farkut ovat GinaTricotista. Nuo ruskeat nauhakengät ovat rakkaus!

Tiistai: Tämäkin todella nopsa asu, mutta yläosan takia näyttää superkivalta ja harkitulta. Tuo paita on Reservedistä Prahasta ja farkut ovat NewYorkerista. Minulla ei ole mielestäni tuohon asukokonaisuuteen sopivia kenkiä itselläni ja siskoltani en saanut mitään lainaan, joten sukilla mentiin koulussa!

Keskiviikko: Hieman yksinkertaisempi asu kivoilla yksityiskohdilla. Tykkään kaikista näistä sävyistä tosi paljon! Viininpunainen t-paita on GinaTricotista, neuletakin ostopaikkaa en muista, samat mustat farkut kuin maanantaina! Värikäs rannekoru on siskoni vanha ja myös ruskea punosvyö on sieltä peräisin. Jälleen mentiin valkoisilla sukilla koulupäivän ajan! ;)

Torstai: Muutoin rento ja tylsä yläosa saa mukavaa ilmettä monista erilaisista koruista, niiden sävyt sopivat yhteen ja näyttävät kivoilta yksiväristä paitaa vasten. Harmaa collegepaita on myös siskoni vanha, korut ovat vähän kaikkialta, mustat farkut edelleen samat. Jaloissa pidin päivän ajan ruskeita Uggejani.

Perjantai: Tähän asuun rakastuin aivan täysin kun pääsin sen toteuttamaan! Hieman tyttömäinen hameen takia, mutta saa pientä karuutta camo-kuvioisesta yläosasta. Tosiaan, maastokuvioinen t-paita on Warpin ja se on siskoni vanha, löysä neuletakki on siskoni, musta hame on muistaakseni NewYorkerista ja harmaat sukkahousut vissiinkin Lindexistä. Kultainen kaulaketju on osa kaulakoru settiä, jonka ostin GinaTricotista, laitoin sen kireälle, joten se on melkein kuin choker. Lisäksi sormessani BikBokista ostamani kultaisensävyinen sormus. Koulupäivä oli niin lyhyt, että tarvitsin mukaani vain kangaskassin joten reppu jäi kotiin.

Mitäs mieltä olette postauksesta ja asuista? Kommenttia tulemaan! :)

2 kommenttia: