perjantai 5. heinäkuuta 2013

Huono omatunto ~

Voi kauheaa miten huono bloggaaja taas olen ollut. Anteeksi, aina iltaisin tallilta tullessani olen mennyt kavereiden kanssa ulos ja viimeksi kun yritin omalla koneellani kirjoitella, netti ei toiminut.


Nyt kumminkin kerron jotain. Eli olen lähdössä sunnuntaina Niinisalon kenttäleirille Bertan kanssa. Kanssani sinne tulee siis kaksi kaveriani. Jännittää ihan kamalasti ja vähän hirvittääkin, että miten Bertan jalat tulee voimaan.. Mutta toivottavasti kaikki menee hyvin ja suunnitelmien mukaan, säät suosivat ja tulee mukava leiri! :)

Bertan kanssa on ehtinyt tapahtua vähän kaikkea. Yksi epäonnistunut estevalmennus, onnistuneet kisat ja estetunti eilen.
Kisat menivät siis hyvin, ensimmäiset aluekisamme, joissa starttasimme 80 cm ja 90 cm luokissa. Molemmat radat menivät puhtaasti, mutta verkkasin taas vähän turhan kauan ponia, joten B alkoi väsähtämään.

80 cm rata oli aluksi itseni puolesta sähläystä, mutta sitten aloin keskittymään ja loppu rata sujuikin huimasti paremmin!:) Lopullinen tulos oli 13/36, eli ihan hyvin!
90 cm rataan en ehtinytkään verkata paljoa, kun lähtölistat muuttuivat, joten poni oli vielä suht. virkeä radalle päästessä. Itse otin nyt tarkemman ja napakamman ratsastuksen ja sain poniinkin vähän enemmän vauhtia. Yksi puomi kolahti, mutta kaikeksi onneksi ei kumminkaan pudonnut, huh! Lopullinen tulos oli 20/77, eli tosi hyvin! Olimme viimeiset sijoittuneet ja palkinnoksi saimme vihreän ruusukkeen, sekä punaisen riimusetin. (: Lähdettiin hyvillä mielin kisoista ja Bertta käyttäytyi kopissa tosi hyvin ja rauhallisesti, oli varmaan sen verran väsynytkin.

Enempää en meidän menosta viitsi kirjoittaa, mutta siis olemme ostaneet Bertalle Bucaksen ötökkäloimen, joka on auttanut paljon, mutta nyt ponin pää on iiihan syöty :( Yritetään etsiä joku sopiva ötökkähuppu, kun oikein mikään ei sovi.
Viime viikolla kävimme äidin kanssa Hööksissä ja Horzessa ja sieltä tarttui jonkin verran tavaraa mukaan. (:

Itselleni ostin CRW:n hupparin, joka oli puoleen hintaan.


Bertalle ostimme mm. Nylandersin tervarasvan, Linimentin ja Hexocilin shampoon.




3 kommenttia:

  1. En tiennykkään että sulla ja Bertallaki on blogi o; aloin lukemaan !

    http://powerjalaura.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla, sait musta uuden lukijan!
    Ootko muuten tehnyt bannerin itse? Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että tykkäät!(: ja juu, banneri on omatekemä

      Poista