maanantai 29. heinäkuuta 2013

Videopostausta pitkästä aikaa ~

Tässä tämä yllätys olisi siis. Anteeksi, että tämän tulo kesti, sillä tultiin tallilta vasta aika myöhään ja videon editoimiseen ja lataamiseen meni aika kauan. (:










Kuten videossa kerronkin, läpiratsastin Bertan vain kunnolla kentällä. En tehnyt väistöjä, mitkä oli suunnitelmissa. Ravailin ensin aika pitkällä ohjalla ympäriinsä tehden muutamia ympyröitä. Sen jälkeen otin vähän jo lyhyemmälle ohjalle ja taivuttelin vielä ponia lisää. Laukkasin molempiin suuntiin puolipitkällä ohjalla ympyrällä ja verkkasin vielä vähän ravissa ponia. Välikäyntien jälkeen tein harjoitusravissa paljon kaaria ja ympyröitä ja yritin pitää itseni mahdollisimman hyvin selässä ja ponin rentona. Sitten laukkailin molempiin suuntiin. Poni kulki hienosti, mutta sitten aloin keskittymään joihinkin turhiin juttuihin, jotka alkoivat häiritsemään, enkä pystynyt keskittymään enää muuhun. Sitten alkoi mennä hermo, mutta B kulki tosi kivasti, en vaan huomannut sitä aina. Ravailin suht. lyhyet loppuravit puolipitkällä ohjalla, jonka jälkeen äiti pääsi loppukäynneiksi selkään. Hän teki muutamia pysähdyksiä, jotka onnistuivat taas paremmin kuin viimeksi. Sitten itse kävelin Bertan kanssa ihan selästä laitumelle, jossa hoidettiin poni pois ja annettiin sille ruoka. Poni pääsi laitumelle ja mekin pian lähtemään kotiin. (:


______________

Nonan blogissa on muuten tällä hetkellä Persoonakalenteri-arvonta. Rohkeasti osallistumaan kaikki, joilla on kaleterin tarvetta! (:


Tänään menemme taas äitin kanssa tallille ja siskoni tulee varmaan mukaan myös. Saa nähdä paljonko saan materiaalia, mutta postausta tulee varmaankin huomenna seuraavan kerran.

1 kommentti: