lauantai 27. heinäkuuta 2013

KaRa 27.7 ~

Tämän päiväisistä kisoista ajattelin vielä kertoa tänne vähän, sillä huomenna olisi toivottavasti sitten ylläriä tulossa!(;

Eli siis oma luokkani alkoi vasta yhdeltä. Toisaalta se oli hyvä asia, nimittäin heräämisen kannalta, mutta toisaalta ei, koska lämpötila ehti nousta jo todella korkealle. En ole siis ennen käynyt tuolla KaRalla, mutta oli todella kivat kisat ja tosi mukava paikka!(:

"Kotiopettajamme" Nanna tuli myös katsomaan ratsastustani ja samalla auttoi minua ja neuvoi. Se oli kyllä tosi kiva ja hyvä juttu. Nimittäin kuumuuden takia oli hyvä tehdä juuri tuollainen suht. lyhyt verkka.
Verkkailin siis ensin vähän käynnissä yläverkassa; tein pysähdyksiä ja muutamia voltteja. Kun pääsin kunnon verkkaan, ravailin ja laukkailin tehden temponmuutoksia ja taivuttelua. Hyppäsin ensin muutaman kerran ristikon ja sen jälkeen pystyn ja okserin pari kertaa. Okserille ei mennyt kauhean hyvin hypyt, koska jäin liikaa katsomaan muita, ettei tule kolaria. Sitten välikäynnit ja ravia sen jälkeen, yksi onnistunut hyppy okserille ja kentälle siitä valmistautumaan.

Rata oli mielestäni tosi kiva, se sisälsi 12 estettä. En nyt valitettavasti jaksa/viitsi piirtää rataa, mutta siis perusrataan kuuluivat 1-8 esteet ja uusintaan jäivät 9-12 esteet. Radalla oli paljon erikoisesteitä, lemppareitani oli Angry Birds-sarja ja Nalle Puh-ruotsalainen okseri. 

Perusradalla en itse ratsastanut mielestäni tarpeeksi tarkasti, aika monta hyppyä tuli liian lähelle, mutta onneksi poni pystyi silti pomppaamaan ne yli. Angry Birds-sarjaa jopa Bertta katsoi jo kaukaa, mutta päätin että mehän ei kielletä ulos ainoasta luokasta ja niin päästiin hienosti yli. 9 esteeltä laitoin lisää vauhtia ja 10 esteelle tuli hyvä lähestyminen, mutta aivot eivät pysyneet kyllä menossa mukana. Unohdin, että mikä oli 11 este ja muistin sen liian myöhään, jonka seurauksena kiersin todella pitkän tien, ääh :(. Kirittiin aikaa kiinni nopealla tempolla ja loppurata meni tosi hyvin. Silloinen sijoituksemme oli 7, mutta lopullinen tulos oli 18/46. Ei huono tosiaankaan, mutta jäi tietenkin ärsyttämään tuo merkittävä oma moka. B toimi kuitenkin hienosti ja kuunteli hyvin radalla, vaikka olikin kuuma! (:

Ravailin yhden kierroksen ja sitten mentiin riisumaan ponilta varusteet, koska emme kuitenkaan päässeet palkintojen jakoon. Kävelyteltiin ponia vähän aikaa ja sitten se pääsi koppiin syömään heinää. Kopissa oli onneksi yllättävän viileää, vaikka siinä auringossa se olikin. Luokan palkintojenjaon jälkeen lähdettiin kotiin.


En saanut valitettavasti muita onnistuneita kuvia kisoista. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti