maanantai 4. marraskuuta 2013

Tosi onnistunut kisapäivä ~

Saatte tämän kisapostauksen nyt reilun viikon myöhässä, koska en halunnut laittaa täysin kuvatonta postausta sunnuntaina ja aika on vähissä aina viikolla. Postauksen kuva on vanha!
_________________________________________________________________________________

Anteeksi etten ole kuulumisiamme kerinnyt tänne kirjoittelemaan. Yritän saada jonkun nyt kuvailemaan oikein kunnolla, että saataisiin paljon materiaalia postauksiin ja myös uutta banneria varten! 


Eli tänään oltiin TRS:llä Drive-ineissa pitkästä aikaa. Oli kyllä ihan huippu fiilis koko ajan! Kaikki sujui aamusta asti tosi kivasti, poni meni suht. helposti koppiin, oli nätisti jalkojen pesussa jne.
Meillä ei onneksi ollut ihan kauhean aikainen aamu ja oltiin vielä etuajassakin kisapaikalla.

80 cm en ehtinyt kauheasti verkkaamaan ennen radankävelyä. Bertta tuntui silti superhyvältä koko ajan, liikkui tosi kauniisti ja rennosti eteenpäin. Radankävelyn jälkeen hyppäsin selkään nopeasti. Verkkailin siinä kunnolla ja sitten hyppäsin muutaman kerran. Hypyt meni kivasti, joten oltiin valmiita radalle.

Radalla B alkoi kuumuamaan heti kun otin ohjat kunnolla tuntumalle. Lähdettiin radalle vähän eri paikasta kuin muut, että saatiin jatkaa samaa laukkaa ekan esteen jälkeen, joten ristilaukan mahdollisuus oli pienempi. Olin tyytyväinen tähän valintaan. Koko rata meni ihan superhienosti, B oli ohjan ja pohkeen välissä ja liikkui hyvin eteenpäin hyvää laukkaa. Toiseksi vika este kuulemma hieman hipaisi etujalkaa, mutta ei onneksi tullut alas! Olin tosi tyytyväinen suoritukseen ja puhtaaseen rataan. Ratsastus oli siisti ja kokonaisuudessaan tuli 2 ristilaukkaa, jotka sain sitten kyllä korjattua. :)

90 cm verkkaan menin myös hieman viime tingassa, mutta se oli hyvä valinta. Verkkailin sileässä ponin ensin läpi ja sitten radankävelyn jälkeen siirryin hyppyverkkaan kisamaneesiin. Siellä otin parit lisäykset ja kokoamiset. Hyppäsin muutaman kerran, hypyt eivät olleet mitenkään mahtavia, mutta paikat korjaantuivat ihan ok joten annoin ponin kävellä. Hyppäsin vielä kerran juuri ennen radalle valmistautumaan menemistä.

Radalla taas Bertta kävi kuumana heti kun otin ohjat, tervehdin ja saatiin lähtömerkki. Aloitin radan taas samanlailla, koska se toimi viimeksi niin mahtavasti. Rata pysyi siis melkeinpä samana, pari juttua vaan muuttui. B oli taas ihan mahtava koko radan ajan, ohjan ja pohkeen välissä hyvin menossa eteenpäin. Aika pohjaan tuli jotkut hypyt, mutta rata meni niistä huolimatta tosi hyvin. Taas tuli siis puhdas rata, olin super tyytyväinen!

Sitten vielä kävin verkkailemassa huolellisesti ponin pois kentällä ja kävelin pitkään. B oli puhki, mutta silti tosi tyytyväinen ja meni heti koppiin nukkumaan.
Onnistunut päivä siis, kuten sanoin! :)


2 kommenttia:

  1. Olitte kyl tosi hienoja!!:) ja oli ihana nähä pitkästä aikaa <3

    VastaaPoista