tiistai 22. lokakuuta 2013

Helsinki International Horse Show ~

Minäkin ehdin käymään HIHS:issä vielä lomamatkan jälkeen. Olin siis sunnuntaina Auran kanssa siellä kello 13-18 näytöksessä. Oli tosi mukava päivä, vaikka omalta osaltani reissu jäikin melko köyhäksi :D.

Tultiin Helsinkiin siis junalla ja lähdettiin asemalta heti kävelemään Hartwallille. Kello oli vielä aika vähän, joten kierreltiin ulkoteltassa vähän aikaa ja sitten mentiin sisälle.
Kierreltiin silmäilemässä päältä päin ensin alakerta ja sitten yläkerta. Mitään ei vielä tarttunut mukaan, kävimme vain ns. katsastamassa tilanteen ;).

Katsottiin ensin kür luokka. Ratsukot olivat upean näköisiä ja ohjelmat hienoja! Koululuokan jälkeen katsoimme lyhyen tulishow:n ja sitten menimme taas kiertelemään kauppoihin. Aura löysi jonkun verran ostettavaa, itse en vieläkään mitään.


Mentiin takaisin katsomoon, kun 160 cm luokan rataa rakennettiin. Odoteltiin ja katseltiin rakentamista, radankävelyä oli myös mukava seurata. Sitten luokka alkoi.










Katsottiin se ja uusinnat, mutta ei jaksettu jäädä katsomaan palkintojenjakoa. Joten menimme kiertelemään vielä ja sitten ostinkin ensimmäisen - ja viimeisen - ostokseni. Nimittäin nämä vähän erikoisen ruskeat Eskadronin fleecepintelit.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti