torstai 13. joulukuuta 2012

Onnistuneet kisat ~

Olen kipeänä kotona, joten on aikaa tehdä tämä myöhästynyt kisapostaus. (;
Lauantaina, 8. päivä en muista mitä tein Been kanssa.. :D



Sunnuntaina, 9. päivä oli siis ne Drive-init TRS:llä. Osallistuin 50-60 cm ja 70 cm luokkiin. Ja teemana oli pikkujoulut, piti siis pukeutua jouluisesti, sen takia kaikki nuo koristeet! :D

Oltiin siellä joskus 20 vaille yhdeksän ja mentiin sitte heti ilmottautuun. Peppi meni heti verkkaan, kun osallistu ekaan luokkaan ja minäkin laitoin heti Bertan ja itseni valmiiksi ja lähdin verkkailemaan. Poni tuntu kivalta verkassa, kun menin sileellä, mutta sitten se vasta kiva olikin kun päästiin kisamaneesiin hyppään verkassa. Kyllä tuli poniin vauhtia! :D Paikat meni ihan ok. Verkkailin huolellisesti ja sitten jo pääsinkin radalle.

rata

Koko rata meni toosi hyvin. Poni ei ollut pidättelemätön, vaan annoin sen mennä lujaa. 3-4 tuli molemmissa luokissa ristilaukka, mutta onneksi poni korjasi 4 esteen päällä. 50-60 cm luokasta puhdas rata ja punavalkoinen ruusuke. Hieno poni♥!

70 cm luokka alkoi melkein heti, joten äiti talutteli Berttaa sen ajan viltti päällä. Kun oltiin vielä käyty katsomassa rata, joka oli siis sama (käytiin katsomassa vielä tiet ja muutenkin varmistamassa ettei unohdu). Hyppäsin selkään ja menin vähän ravailemaan sileän verkan maneesiin. Tulin ulos kävelemään ja hetken päästä pääsin jo kisamaneesiin hyppäämään. Ponilla oli taas yhtä paljon virtaa. Paikat ei menneett kauhean hyvin..

Sitten pääsin radalle. Bee oli ihan innoissaan ja vauhtia riitti, mutta halusin reipas tempoisen radan, joten en alkanut hiljentämään. Paikat meni hyvin, vaikka tulikin pari piiiitkää hyppyä, mutta ei ainakaan tullut juureen! 70 cm:kin meni puhtaasti, eli toinen punavalkoinen ruusuke. (:

Menin vielä ravailemaan vähän pikkumaneesiin ja sitten kävelin ponin kanssa. Sitten vain Bertta traikkuun juotettuna ja mentiin katsomaan vielä vähän suorituksia. Kotona linimenttasin ponin jalat ja rasvasin rivijalat. Poni sai herkkuja ;).

50-60 cm verkasta.

50-60 cm verkasta. 

50-60 cm RATA :



4 -> 5
viimeinen este!
70 cm RATA :


1


4



6


7


ja viimeinen, 8 !
päivän ruusukesaldo
Seuraavana päivänä ratsastin ilman satulaa vähän aikaa. Poni oli tosi kiva ja itsekkin istuin ihan hyvin siellä jopa. :D Ratsastin lähinnä kaikki askellajit läpi, en muuta. (:
Anteeksi, kun tämä videon laittaminen kesti!

Laatu on aaaivan kauhea, mutta ei voi mitään..

5 kommenttia: