torstai 27. joulukuuta 2012

Laiskuus iski ~

Ihmettelin jo itsekkin, miten kauan oikein jaksaisin kirjoitella tänne blogiin useasti viikossa. No, nyt se into sitten on laantumaan päin ja on muutenkin vähän huono päivä, joten en kirjoita pitkää stooria. (;

tässä tosiaan se uusi toppaloimi, jonka mainitsin joululahjapostauksessa.
Sukkajalka osittain rasvaamisen takia tuon näköinen!

Kerron nyt hieman siis liikutuksista.

Eilen, 26. päivä vain taluttelin Berttaa perällä lumihangessa, sillä laiskuus iski. En tajua, olin eilen ihan puhki ja väsynyt koko päivän! Kun Piri hävisi hetkeksi näkökentästä, B alkoi steppailemaan ja kiskomaan. Rauhoittui vähän ja sitten köpöttelimme kotiin. Tallissa rasvasin jalan, venyttelin ja temppuilin ponin kanssa vähän.



Tänään, 27. päivä keli ja muutenkin ajankohta oli periaatteessa ihan kaikilla mahdollisilla tavoilla huono. Suojalumen takia en viitsinyt mennä pellolle uuvuttamaan ponia, maastoon en viitsinyt lähteä yksin ja kentällä poni teki jonkin ihme räpellyksen. En tiedä, että liukastuiko se, joten en viitsinyt alkaa uhraamaan ponin jalkoja suunnitelmana olleen hyppäämisen takia. Ratsastin kaikki askellajit lläpi kentällä, poni oli ihan jees, ei mikään huippu tosiaankaan, mutta ei kyllä mikään possukaan. Toisessa suunnassa laukassa B teki tosiaan sen ihme räpellyksen, joten ravasin ihan vähän ja sitten menin kokeilemaan peltoa. Se oli järkyttävän syvä, raskas ja märkä. Ei siis sekään.. Luovutin siis ja lähdin käppäilemään maastoon kunnon loppukäynnit.
Matkalla alkoi järkyttävä lumisade ja molemmat olivat kotiin palatessa märkiä. Annoin Bertan hetken kuivahtaa sisällä, sitten heitin fleeceloimen ja toppaloimen päälle + venyttelin & temppuilin ja sitten vein ponin tarhaan. En tänään rasvannut jalkaa, mutta huomenna sekin on sitten taas edessä. (:
Nyt koitan saada itseni tästä koneen ääreltä johonkin muualle tekemään jotakin järkevämpää, kuten kirjoittamaan Bertan päiväkirjaan muutaman päivän liikutuksen. (;

1 kommentti:

  1. Ai B asustelee nykyään sielä päin :) Se oli samalla tallilla missä käyn tunneilla

    VastaaPoista