tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulua, uusi ulkoasu ja hieno poni ♥ ~

Heips! Tänään olen nyt illasta vähän laiskalla päällä, mutta koitan kirjoitella nyt tänne jotakin tämänpäiväisestä. Joululahja-videopostaus tuli nyt siis youtubeen, joten linkitin sen tähänkin nyt.(:



muru ♥

Nyt kuitenkin tämän päiväiseen. Eli lähdettiin tallille äidin kyydillä tänään joskus yhden maissa ja otettiin Lotta samalla kyytiin. Tallilla kokeilin kaikki joululahjavarusteet Bertalle, että sopiko ne. Kaikki sopi täydellisesti, yhtä riimua lukuunottamatta, se oli ehkä vähän pieni, mutta menee kyllä käytössä, ei niin tiukka ole kuitenkaan! (:
Laitettiin hepat kuntoon ja lähdettiin kävelemään alkukäynnit perälle. Sieltä tullessa mentiin pellolle ja äiti tuli vähän kuvailemaan. Verkkasin vähän aikaa pellolla ravissa ympyröillä ja kaarilla. Sitten Bo sai jonkun ihme sätkyn, niin siirryttiin kentälle.




Siellä vielä verkkailin molempiin suuntiin ravissa ympyröillä ja volteilla. Täytyy kyllä sanoa, että poni oli ihan mahtava! Kulki tosi nätisti ja erittäin rentona. Oli toosi miellyttävä ratsastaa, vaikka laukka tikittikin vähän kovan pohjan takia. Ratsastin tänään mahdollisimman pehmeällä ja rennolla kädellä ja se näköjään vaikutti mielettömästi. Olen ratsastanut varmaan liian kovalla kädellä, sen takia Bertta ei ole mennyt yhtä hyvin muotoon jne.
Menin sitten laukkaamaan vähän pellolle. Nostin yhdet nostot molempia laukkoja ja sitten laukkasin pellon päästä päähän reipasta laukkaa. Poni tykkäsi, mutta ei alkanut kaahailemaan, joka oli ihan hyvä, jos ajattelee että Bo oli kentällä.

lumiformula ♥


Ravailin vähän pellolla ja siirryin takaisin kentälle. Siellä laukkasin molempiin suuntiin sen verran, että poni rentoutui vähän ja laukka pyöri vähän paremmin. Ravailin ensin ihan normaalipituisella ohjalla ja sitten aloin pidentämään ohjaa. Poni pysyi koko ajan todella rentona, eikä alkanut kiihdyttelemään. Ravailin pitkät loppuravit ja mentiin taas loppukäynnit perällä.



Tallissa sitten rasvasin jalat, linimenttasin, venyttelin, temppuilin ja sitten ponit pääsi vielä illaksi pihalle. (:
Kuvia sain tänään ihanan paljon, ja hyviä kuvia sainkin! Huomasittekin jo varmaan, että samalla sain väsättyä uuden ulkoasun blogiin. Mitä pidätte, kommentoikaa?(;

Huomenna olen taas menossa tallille, katsotaan jaksanko kirjoittaa heti silloin.
Niin! Lähdemme tosiaan lauantai-aamuna Itävaltaan viikoksi, sillä välillä ainakin Tuuli liikuttaa Bertan ja ehkä edelliset omistajat, jos ehtivät tulla. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti