keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Päivittelyä meidän menosta ~

Taas tämmöinen kauhea postaustauko. Ei oikeasti voi olla näin kiire koko ajan!! Mutta nyt selitän lyhyesti viime ratsastuskerrat ja sitten muista uutisista teen vielä tänään uuden postauksen. (:

Elikkäs, 1. päivä marraskuuta, hyppäsin ihan vähän Bertalla kentällä. Poni oli ihan ok, kenttä oli vaan osittain jäässä, joten ei voinut käyttää kokonaan. Ei tullu yhtään kieltoa.

2. päivä käytiin vaan vähän käpsyttelemässä illalla maastossa pikkulenkki otsalampun valossa. Menin siis ilman satulaa, poni oli tosi reipas. (:

3. päivä mentiin koulua kentällä ja lopuks vielä laukkailtiin yhdessä ylämäessä, jotta poni saisi vähän päästellä höyryjä. Poni oli tosi kiva, kulki nätisti. Jäi kiva fiilis. (:

4. päivä menin lähinnä pellolla, yksin. Olin siis siellä tiellä ja pellolla kävelemässä ja kokeilin verkata vähän ravissakin, mutta ei tullut oikein mitään, kun poni oli aivan liian energinen ja lähdössä kotiin, kun ei ollut kavereita mukana. Poni toimi kotipellolla tosi hyvin, sielläkin laukkailtiin vähän reippaammin + kokeiltiin väistöä joka askellajissa. Tällä kerralla hukattiin toinen takasuoja. Mutta jäi tosi hyvä fiilis.

5. päivä hypättiin kentällä sitten vähän enemmän, kun jalat oli viileät ja kuivat. Poni oli tosi kiva, vähän laiska. Hypättiin pientä rataa, ensin 50 cm ja sitten hyppäsin muutamia kertoja 80 cm. (: Vaihto ihan hyvin esteillä ja olin muutenkin kyllä tyytyväinen poniin. Äiti löysi suojan pellolta, sen takia siis pystyimme hyppäämään. :D

6. päivä Taluttelin vain kentällä, koska poni ontui selvästi ravissa oikeaa takajalkaa. Kylmäsimme sitten jalan vedellä ja laitettiin kylmägeelipussi pariksi tunniksi karsinaan. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. (:




Nyt tällainen lyhyt postaus vain, sillä se olisi venynyt aivan liikaa, jos olisin kirjoittanut pidemmät selitykset. Lisäksi nyt koitan pian päästä tekemään läksyt ja lukemaan biologian ötökkäkokeeseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti