lauantai 17. marraskuuta 2012

Kuulumisia + pikku hankintoja ~

Eli siis viime postauksessa kerroinkin, että olimme menossa 13. päivä Johannan koulutunnille. Ponin jalka oli vähän enemmän turvoksissa ja ehkä ihan vähän lämmin, muttei poni aristellut sitä tai mitään muutakaan. Teimme lähinnä siirtymäharjoituksia ja keskityttiin myös aika paljon istuntaan. Tunti meni hyvin, poni oli tosi kiva, vaikkakin vähän hidas pohkeelle. Lopussa ravissa poni meni kunnolla oikein päin ja selkä pyöreänä ja minäkin olin rentona enkä häirinnyt sitä. Muutaman hassun askeleen se vain meni, mutta se tuntui aivan uskomattomalta! (: Ei laukattu, kuin toiseen suuntaan ja ihan vähän vaan. Lopuksi kävelyiden jälkeen sitten talliin ja siellä sitten rasvasin jalan, temppuilin ja venyttelin ponin joka suuntaan. (:

14. päivä kävimme sitten äidin kanssa nopeasti hööksissä, koska siellä oli puoleen hintaan yhdet pintelit, jotka sitten tietenkin halusin. :D Emme ehtineet kiertämään kokonaan, nopeasti vain haimme pari juttua, koska menimme samana iltana Queen - Show must go on - musikaaliin. Mukaan tarttui siis nämä asiat:

Showmasterin pintelit, tummanvihreät: 10,5 €

tällaiset kumiohjat, mutta ruskeana: 18 €


tietenkin vähän nameja Bertalle, omenanmakuiset: 2,5 €
Anteeksi kuvien laatu, otin suoraan Hööksin sivustolta. Ja pintelit tosiaan ostin tuon väriset, koska Bertalla on yksi tummanvihreä satulahuopa, joten pitäähän aina olla sävy sävyyn. (;

Takaisin kuulumisiin, eli 15. päivä olin taas Karkussa ja kävimme maastoilemassa lyhyen lenkin Pepin kanssa. Kyllä ponista huomasi, että ei ole päässyt vähään aikaan maastoon ja vähän on patoutunutta energiaa. :D En laukannut, kuin kerran sillä ponia ei sen jälkeen saanut kiinni ja jouduin sitten vähän rumasti sen pysäyttämään. Lopussa sain tuntea ekan kerran, mimmoiset Bertan pukit on! :D En oikein tiedä, mitä Piri teki takana, mutta siitä kuului jännä ääni ja sitten Bertta vähän riehaantui ja heitti kunnon pomppupukin. Napautin raipalla ja tuli sitten toinenkin vielä. :D Ei ollut lähelläkään, että olisin tippunut, sillä nojasin jo valmiiksi taaksepäin yrittäessäni hiljentää ponia. :) Käveltiin sitten vielä kotiin, siellä linimenttasin jalat, rasvasin toisen takajalan, temppuilin ja venyttelin joka suuntaan. (:

Koitan tänään ehtiä vielä kirjoittelemaan eilisen ja tämän päiväiset ratsastukset!(:

6 kommenttia:

  1. Oon sun blogii lukenu täs jo aika kauan ja on tosi kiva blogi, postaustahti on hyvä jne, kuvia on joka postauksessa mut mua mättää se ku en tykkää et tää blogi on näin kapee ja kuvat pieniä, joten jos noi pystyis korjaa nii ois jätti-iso plussa (:

    ++ sanavahvistus pois kommentoitaessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti kommentista, levensin nyt tätä blogia, mutta syynä kapeuteen oli se, kun tässä tietyssä teemassa tuo banneri ei mennyt keskelle ja se mua sitten häiritsi ihan hirveesti, myös sen takia kuvatkin oli pieniä, koska en halunnut että peittää koko tilaa, itse tykkäsin laittaa ne noin, mutta nyt tosiaan korjasin asian, mitäs mieltä olet nyt? Onko jo paljon parempi? (:

      Poista
  2. Joo munkin on tosiaan pitänyt tästä kommentin vahvistuksesta sanoo, löytyy heti enemmän kommaajia kun ei sitä ole ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaaaa nyt vasta tajusin mikä se on :D:D laitoin sen nyt pois(:

      Poista
  3. Ihanan väriset noi pintelit

    VastaaPoista