keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

2 hienoa heppasta ~

Voi että, olin suunnitellut tästä tarkkaa postausta parista kerrasta, mutta kirjoittaminen venyi nettiyhteyden tökkiessä, joten nyt taas tällainen yleispostaus.

Oltiin Jekun kanssa ekalla yhteisellä estetunnillamme tuossa viime viikolla. Meni tosi mukavasti ja Jekku oli tosi hieno! Vauhtia riitti, mutta se ei haittaa ollenkaan. Tehtiin kaarevia linjoja ja askeleiden säätelyä. Kuvat ovat tuolta tunnilta.
Sunnuntaina käytiin Jekun kanssa reippaalla maastolenkillä Pepin seurassa. Heppasella oli paljon vauhtia jos kaveri meni edessä, mutta muuten oli tosi maltillinen. Reppana oli ihan märkä hiestä kun päästiin kotiin.



Bertan kanssa on mennyt aika vaihtelevasti. Ei olla treenattu kunnolla nyt oikein yhtään, mutta tänään luvassa koulutunti, jospa sitten saataisiin taas treenivaihde päälle.
Bertan kanssa käytiin Jekun estetunnin jälkeen lyhkäisellä maastolenkillä. Ai että, se oli ihanaa! Poni oli mukavan reipas, oli ihan hiljaista ja ihana ilma. Ei voinut ajatella mitään parempaa..
Sen jälkeen ollaankin menty puomeja, koulua siirtymisten parissa, ilman satulaa kentällä ja maastossa ja kerran olen juoksutellut ponin kentällä. Olen nyt koittanut pitää mahdollisimman monipuolista liikuntaa Bertalla, sillä esteet ovat jääneet pois. Täytyy siis pitää ponin mieli hyvänä muiden asioiden avulla.
Viime viikolla tehtiin myös Bertan kannalta ihana päätös kesän suhteen. Eli poni pääsi nyt sittenkin isoon laitumeen lauman kanssa loppukesäksi. Ei se oikein toiminut pienellä laitumella langan toisella puolella, kun muut lähtivät kauemmas. Siinä se juoksi ja kiljui aikansa ennen kuin rauhottui taas syömään. Ollaan tietoisia ojien asettamista riskeistä, mutta vahinko voi sattua oikeastaan missä tahansa muuallakin. Poni on ollut ihan supertyytyväinen tuolla muiden kanssa, se on tärkeintä!



Tänään on siis tosiaan minulla ja Bertalla luvassa Nannan koulutunti illemmalla. Huomenna on sitten taas luvassa ohjelmaa, tällä kertaa Jekkusen kanssa olemme menossa Annin estevalkkuun Kiviniittyyn. Seuraavalla viikolla sitten olisi melko varmasti ekat kisat tulossa, jännittävää!

6 kommenttia:

  1. Oi ihanaa että pääset Jekunkin kanssa tekemään noin paljon kaikkea! Missäs ne teidän kisat on? Mulla on nyt heinäkuussa niin paljon luppoaikaa kun hepat möllöttää laitumella, että tulisin mielelläni kattomaan riippuen missä päin on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkeakoskelle ollaan menossa nyt näillä näkymin:)

      Poista
  2. Millä tasolla kisaat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos tarkoitat yleisesti, niin seura- ja aluetasolla. nämä tulevat kisat on siis seurakisat :)

      Poista
  3. Voi, jekku on aivan ihana!

    VastaaPoista