sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikon liikutukset ~

Olenpas säälittävä bloggaaja.. taas on kulunut hirveän pitkä aika viimeisestä postauksesta.
Ponin kanssa ollaan jo palailtu normaaliin liikutukseen ja on mennyt kyllä tosi hyvin! :) En jaksa nyt selitellä paljoa, joten kirjoitan lyhyesti ja ytimekkäästi!



Viime maanantaina läpiratsastin Bertan kentällä. B oli tosi kiva ja tuntui kivan rennolta. Lähinnä siis taivuttelin, jos paikat olisivat olleet vielä vähän arat hieronnan jäljiltä.

Tiistaina sitten hyppäsin ekaa kertaa saikun jälkeen. Tulin pientä 45 cm sarjaa molemmista suunnista ja lisäksi tein yhden yksittäisen ristikon, jota tulin myös n. 50 cm. Lopuksi ylitettiin kerran 70 cm pysty ja meni hyvin. Poni selvästi nautti ja meni tosi kivasti.

Keskiviikkona menin taas Bertalla kentällä. Tein paljon kokoamisia ja lisäyksiä, niiden avulla poni tuli herkemmäksi. Tein paljon voltteja ja ympyröitä. B meni kivasti pyöreänä ja rentona melkeinpä koko tunnin. Jäi tosi hyvä fiilis! Poni oli hikinen ratsastuksen jälkeen, oli sen verran rankka treeni. Kävelin lopuksi puoli tuntia, että B palautui.

Torstaina juoksutin Bertan pellolla ensimmäistä kertaa itse. Poni toimi ihan hyvin, vaikka ensin vähän yrittikin laistaa työn teosta. Pyöritin sitä liinassa puoli tuntia, ensimmäinen laukka vähän venyi, kun poni halusi laukata koko ajan enemmän ja tuli sieltä muutama pukkikin :D. Kävelin taas n. puoli tuntia, että hengitys tasaantui ja poni muutenkin palautui.

Perjantaina oli Nannan estetunti kotikentällä. Tehtiin rataharjoituksia ja aluksi verkkailtiin melko vapaasti. B selvästi nautti, oli tosi rento ja muutenkin tyytyväisen oloinen. Meni ihan hyvin tunti. (:

Eilen lauantaina menin kevyesti ilman satulaa. Poni oli kivan tuntuinen ja meni ihan hyvin. Tein paljon ympyröitä ja voltteja. Lopuksi käytiin kävelemässä perällä.

Tänään menin koulua kentällä. Tein taas paljon kokoamisia tunnilla. Poni toimi tosi kivasti ja oli rentona. Itseenikin olen tyytyväinen, huomaan kehitystä itsekin istunnassani. B oli taas vähän hikinen. (:


Tällä viikolla on siis mennyt tosi hyvin joka päivä *koputtaa puuta*. Huomaan jotenkin paljon kehitystä viime viikkoon ja Been mahakin on pienentynyt mukavasti! ;) Tiistaina on luvassa taas Jari Sneckin estevalmennus. (:

1 kommentti: