keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

New shoes + 6 kk! ~

Ponilla oli eilen siis kengitys, otsikko tuli siis siitä :D Kerron pääpiirteittäin liikutukset, sillä niissä ei mitään mielenkiintoista nyt ole ollut..



Tänä maanantaina lähinnä läpiratsastin ponin. Ravailin aika paljon jo, lähinnä lyhyitä pätkiä. Sain ponin toimimaan kumminkin ihan hyvin niillä lyhyilläkin pätkillä ja B meni pyöreänä. Otin molempiin suuntiin pari nostoa laukkaa ja poni oli ihan kysymysmerkkinä; miten me näin kovaa voidaan mennä? :D Toimi ihan kivasti.

Eilen tiistaina oli siis se kengitys. Meni jälleen kerran hyvin, lopussa alkoi pyörimään, kun Marru tuotiin tallin viereen(B oli siis yksin tallissa). Laitoin kuntoon ja siinä jo poni oli ihan sekaisin, meinasi runnoa minutkin siinä samassa kun sähläsi. Kävin ensin kävelemässä maastossa alkukäynnit iskä seurana, sitten menin vähän pellolle kävelemään, kävin kentällä tekemässä muutamia väistöjä ja pysähdyksiä ja sitten vielä loppukäynnit perälle.
Tulin sitten laittamaan ponia pois ja siinäkös se vasta kohtauksen sai! Hyppi pystyyn ja itsekin meinasin jäädä eteen, tuli päälle jne.. Sitten heitin karsinaan, rasvasin nopeasti jalat ja vasta sitten, kun poni oli "nätisti", se pääsi ulos.


Juuh.. että tuommoinen se poni joskus on.. Ei kyllä ollut kiva, mutta jos tuosta laumariippuvaisuudesta päästäisiin edes vähän pikkuhiljaa eroon.. :)
Anteeksi vanhat kuvat!

Ja kuten otsikosta myös näkyy, minulla ja Bertalla tuli 6.4 puoli vuotta täyteen ♥ Paljon on tapahtunut tässä ajassa ja vaikka se rankkaa ja raskasta onkin, en silti kadu yhtään tätä ponin omistamista. Ei mulla muuta, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti