sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Selityksiä?

Hui kamala, kuinka pitkä aika viime postauksesta onkaan kulunut! :o Anteeksi kamalasti, itselläni ei vain ole ollut mitään kirjoitusintoa ja on muutenkin ollut hieman vaikeaa. Mutta kirjoittelen nyt ihan vähän, että saatte edes jotain luettavaa. (:

Ollaan siis Been kanssa jo alettu liikkumaan melkein normaalisti. Laukkaa on siis tullut mukaan myös jo viikon alussa, mutta kuitenkin aika kevyesti suurin osa ratsastuksista. Poni on ollut saikun jälkeen vähän outo, mennyt pientä askelta ravissa ja ollut muutenkin jännittynyt. Luulemme, että se johtui kokonaan itsestäni. Kuten kerroin, minulla on itselläni ollut hieman rankkaa, joten en sitten ole ollut ihan parhaimmillani tallillakaan. Olen siis varmaan jännittänyt jne. joten poni on sitten vaistonnut sen heti.

Perjantaina kuitenkin oli itselläni oikeasti ihan hyvä ja jotenkin rento mieli kun menin tallille. Päätin mennä ilman satulaa läpiratsastamaan ponin kentälle. Kävelin ensin pellolla ympäriinsä ja sitten vielä kentällä pari kierrosta. Aloin ensin työstelemään ponia käynnissä volteilla ja ympyröillä. B oli ehkä vähän jäykkä, ei paljoa. Sitten otin pätkiä ravia ja tein siinäkin voltteja. Kävelin vähän aikaa tehden väistöjä ja sitten tein niitä ravissa.
Pienten välikäyntien jälkeen otin molempiin suuntiin laukkaa sen verran, että se pyöri hyvin ja rennosti, eikä ponilla ollut turhaa kiirettä. Ne onnistuivat hyvin, vaikka Bertta vähän kiihdyttelikin.
Ravailin lyhyehköt loppuravit pidemmällä ohjalla ja sitten tein vielä käyntiväistöjä. Menin kävelemään loppukäynnitkin pellolle. Sinne onkin tullut varsinainen järvi, joten tuli kokeiltua miten poni menee veteen! ;) Hyvinhän se meni, tykkäsi paljon.
B oli siis tosi mukava ja rento pitkästä aikaa, tuli kyllä superhyvä fiilis! :)

Kirjoittelen tänään vielä lyhyesti eilisestä maastosta ja tämän päiväisestä verkasta ja hieronnasta, nyt pitää lähteä tallille, moimoi! :) Anteeksi kuvaton postaus! ;s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti