sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Maastoa ja hierontaa ~


hahhah, suloisuus :3
Eli kuten sanoinkin edellisessä postauksessa, kirjoitan nyt eilisestä maastolenkistä ja tämän päiväisestä hieronnasta. 


Lauantain maastolenkki meni ihan mukavasti. Olin siis siellä Lotan kanssa. Poneilla riitti virtaa kyllä aika paljon, varsinkin pienen laukkapätkän jälkeen! :D Käveltiin ensin aika pitkä matka ja sitten ravailtiin pätkittäin. B tuntui tosi kivalta ja pää pysy aika hyvin alhaalla, vaikka oltiinkin maastossa.
Otettiin Radanpohjalla yksi laukkapätkä niin, että Bo oli ensin. Se meni ihan ok, Buuberolla tuli vähän vauhtia, joten Berttakin alkoi sitten siinä kirimään. Muuten ponit oli aika hyvin hanskassa, vähän nyt esitettiin avoja ja piaffeakin :D. Ravailtiin siinä vielä joitakin pätkiä ja sitten aika pitkät loppukäynnit tallille.
Pellolla käytiin taas kahlaamassa "järvessämme".
Kun olin saanut Bertan hoidettua, mentiin vielä kuvailemaan Buuberon kanssa pellolle ja sen jälkeen vielä tunkeuduin tarhoihin räpsimään kuvia. ;)

Bo :3
Tänään siis vain liikutin Berttaa sen verran, että lihakset lämpisi hierontaa varten. Kävelin suhteellisen pitkät alkukäynnit kentällä ja sitten aloin ravailemaan puolipitkällä ohjalla tehden ympyröitä ja kaaria. Poni tuntui heti alusta asti mukavalta! PIenten välikäyntien jälkeen ravailin vähän ja laukkasin kerran molempiin suuntiin ympyrällä.
Sen jälkeen ravailin taas puolipitkällä ohjalla, tein vähän käyntiväistöä ja sitten kävelin loppuajan ihan pitkin ohjin, kunnes Maikku tuli.

Otin ponilta varusteet pois ja päätimme, että hoidetaan hieronta ulkona, niin poni pysyy rauhallisempana ja kun oli niin lämminkin. Hieronnassa meni joku.. puoli toista tuntia ehkä? Lavat oli vähän jumissa ja takareidet myös. Etenkin tumman takasen puoleinen reisi oli jumissa ja oli kipeäkin, ainakin Been eleet huomaten.  Selästä on taaas lähtenyt lihaksia, suurin syy tällä kertaa varmasti tuo saikku. Mutta ei voi mitään, nyt vain pitää alkaa rakentelemaan niitä sinne takaisin... 


Sitten laitettiin Beelle uusi fullneck sadeloimi päälle ja se pääsi ulos. En muistanut/tajunnut ottaa loimesta kuvaa ponin päällä, joten otin sen Kaviolan nettisivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti