keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Tuntimeininkiä ~

Anteeksi tämä postaustauko, mutta minulla ei vain ole ollut innostusta kirjoittaa tunnista kauheaa romaania. Mutta nyt kuitenkin uhraan itseni :D.

Eli kyseessä oli istunta tunti viime viikon keskiviikkona. Dinsku (4-5 vuotta vanha tamma) oli mukana puoli tuntia. Siinä ajassa läpiratsastettiin hevoset. Bo oli tosi kivan tuntunen siinä heti aluks, vähän oli vaikeena ravissa taivuttelulle, mutta parani koko ajan. Sitten tosiaan Dinsku lähti kentältä, niin alettiin keskittyyn siihen pelkkään istuntaan. Mentiin omilla pääty-ympyröillä; Reetta toisella Bingon kanssa, minä Bo:n kanssa toisella. (:
Ekaks laitettiin jalat satulan siipien päälle ja saatiin lantio oikeeseen asentoon. Sitten käveltiin sillä lailla ympyrää vähän aikaa ja laskettiin jalat. Koko ajan siis ilman jalustimia. Koitettiin pitää siis lantio samassa asennossa ja istunta rentona. Kokeiltiin tää kaikissa askellajeissa ensin oikeeseen suuntaan. Sitten vaihdettiin suuntaa ja mentiin taas kaikki askellajit läpi. Sitten kun tuntia oli n. 10 min jäljellä, mentiin vielä kaikki askellajit läpi jalustimien kanssa ja sitten kun laukan jälkeinen ravi tuntui rennolta, sai ottaa omassa tahdissa käyntiin. Tulin alas selästä ja Peppi otti Bo:n vielä koulutunnille. (;














Ja tänä maanantaina, eli 28. päivä olin vaan kävelemässä lenkin maastossa ilman satulaa ja Bo sai kunnon hepulin paluumatkalla; steppaili, pomppi ja koitti ryöstää jnejne. mutta päästiin kotiin ehjin nahoin (:!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti