sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kevät kevät kevät ~

Eli kuten otsikostakin voi ymmärtää, mielestäni on mahtavaa, että on kevät.. nyt virallisesti säänkin puolesta(: Kevään tullessa myös ulkoasukin on muuttunut.. Itse olen todella tyytyväinen lopputulokseen.. kommenttia voi toki laittaa, mitä mieltä itse olette?(:

Mutta nyt siis ratsastukseen: viime torstaina, eli 17. päivä oli tunti. Menimme taas estepainoitteisesti. Poni oli ihan ok, ei todellakaan parhaimmillaan. Heti alussa raviharjoituksissa opettaja käski Bo:lle aktiivisempaa ja kovempaa ravia. No, minähän tein työtä käskettyä vaikka en ollut ollenkaan samaa mieltä. Siinä sitten poni alkoi olemaan kova suusta ja en meinannut ollenkaan saada kättä rentoutettua, ennen kuin taas piti pidättää. Tätä jatkui siis koko tunnin.. Mentiin ravi- ja laukkapuomeja ja alettiin hypätä lyhyen sivun keskipisteessä olevaa ristikkoa. Oikeasta suunnasta poni oli ihan hyvä, todella reipas ja kuumahko, mutta pysyi jotenkin käsissä. Mutta vasen suunta oli sitten kauheaa tuskaa.. Kaarteessa en saanut oikein mitään kontaktia poniin, joten paikat meni todella huonosti. Mentiin sitten monta kertaa uudelleen, mutta se ei tuottanut tulosta; taas poni ponkaisi kilometrin päästä estettä ja esteen jälkeen pyöritteli päätään ja pomppi. Ja tästä en olisi sitten saanut sitä rankaista, vaikka meinasin tippua. -.-' Muutenkin tuon opettajan kanssa olen hyvin usein eri mieltä asioista, mutta minkäs teet! Loppukäynnit käytiin kävelemässä Pepin ja Tuulin kanssa hiekkatiellä.












Eilen, lauantaina oli sitten aivan eri ääni kellossa. Olimme siis Pepin mökin laitumella ja poneilla oli virtaa! :D Mutta kuitenkin Bo käyttäytyi todella hyvin, meni tosi nätisti muodossa, eikä paljoa riehunut... huom, paljoa ! Laukkailimme pellolla ja välillä vähän lähti käsistä, mutta ei mitenkään pahasti. Hypittiin ojienkin yli kunnon loikilla :D Olin todella tyytyväinen poniin.(: Kuvailtiin paaljon, siitä sainkin uuden ulkoasun valmiiksi. Lopuksi päästettiin ponit n. puoleksi tunniksi syömään. (:


2 kommenttia: