keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tauko D;

Juu anteeksianteeksianteeksianteeksi! En tiedä yhtään itekkään, että mikä mulle on tullut!
Koitan nyt kirjottaa mahdollisimman pitkästi sitte ja silleen, että tää vois paikata tätä taukoa(:

Eli siis viimeaikoina ollaan menty PELKÄSTÄÄN koulua, ei olla käyty maastossakaan oikeen ;o.
Menin vähän aikaa sitten Reetan kans ilman satulaa. Kierreltiin sitten peltoja ja lopuks tulin vähäks aikaa kentälle. Poni oli aivan ylihuippu ♥! Oli rennossa muodossa pelloilla laukatessa, vaikka aluks en oikeen meinannut uskaltaakaan laukata yhtään. Meni siis tosi hienosti.(:

Muutenkin on Bo alkanut mennä jo muodossa paremmin ja voin nyt ihan tällä lailla julkisesti sanoa, että oon ihan umpirakastunut tohon kyseiseen poniin. Kun lopetin Lissyn vuokraamisen, ajattelin, että Bo ei voi  m i t e n k ä ä n  korvata Lissyä. Mutta tässä taas nähdään, kuinka helposti noihinkin otuksiin kiintyy! Se on niin uskomaton tunne, kun joku poni oikeesti tunnistaa sut kun sä ratsastat sillä!(:

Nyt voisinkin kertoo viime tunnista. Viime keskiviikkona siis olin tunnilla, jossa taas keskityttiin kouluun. Mentiin väistöjä ja taivuttelua. Tunti meni aivan upeesti! Väistöt meni todella hienosti, ne on kyllä niin helppoja mennä tollaisella koulukonkarilla, mikä Bo on(: Lopussa sitten laukattiin pääty-ympyrällä vuorotellen. Ne meni heti tosi hienosti, Buubero oli rento ja itsekkin siinä sitten istuin tosi hyvin satulaan ja vaan myötäilin. Saatiin siitä paljon kehuja. Molempiin suuntiin siis laukat meni upeesti. Loppuraveissa sitten poni päätteli päästää "vähän" höyryjä.. Täysillä ravilla siis kenttää ympäri. En ollut oikeen samaa mieltä tuosta :D.  Sain ponin rauhottumaan tosi kivasti, ja juuri sellaseen "loppumuotoon". Siitäkin opettaja kehui, että saan nykyään Bo:n rauhottumaan paljon paremmin kuin ennen.(: Tallilla sitten venyttelin oikeen hyvin.












Kuvat ovat viimeaikaisista kansioista valitsemiani, eli ei mitään tietoa miltä päiviltä(;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti