maanantai 14. toukokuuta 2012

Vaihtelua ~

Eli olin viime viikon keskiviikkona Buuberon kanssa tunnilla. Teimme semmosia puomi- ja kavalettiharjoituksia. Poni oli tosi mukava, kuumu vaan sitten loppua kohti, niin kuin tavallista(:
Alotettiin ravipuomeilla, poni oli tosi kiva niillä, vähän sai kannustaa eteenpäin, että pääsi kolhimatta ne. Välit oli siis liian isot ponille, kun kaksi muuta oli sitten vähän isompia. (:
Sitten mentiin laukkapuomeja.
Poni oli niilläkin tosi mukava ja hyvin kuulolla. Laitettiin sitten siihen semmonen yksittäinen ristikko. Siinä poni sitten alkoi kuumuaan, mutta kumminkin sai kiinni jossain kohtaa esteen jälkeen :D. Lopussa tultiin sitten innaria. Koko tunti meni tosi mukavasti molempien osalta, vaikka alussa en päässytkään kauheen hyvin hyppyihin mukaan. Taas kunnon loppuravit ja jälleen oli kuulemma täydellinen "loppuravimuoto" ponilla.(:









Ja sitten tänään päätin sitten lähteä maastoon, yksin, tuulisena päivänä, pitkään aikaan. Eli juu, aika riskialtista meininkiä meillä :D. On se kyllä kumma, kun maailmassa on niin monia asioita, jotka voi syödä pienen yksinäisen ponin! Niitä oli tänään mm. ihminen joka käveli, risukasa, peili, putki joka tuli maasta, tavarajuna, normijuna(en tiedä nimeä :D), rekka, pari heijastinkeppiä, kaivonkansi, vesilätäkkö ja oma varjo! Eli todella tällainen "rauhallinen maastolenkki" tänään (: Poni siis kokoajan säpsähteli ja pelästyi. Laukkasin suhteellisen paljon, vaikka yksin olinkin. Muuten poni toimi ihan mukavasti, mutta laukat ei oikein noussut, kun oli niin kova hössötys meneillään. Kävelin pitkän matkan loppukäyntejä ja tallilla poni pääsi vielä tarhaan leikkimään kavereitten kanssa.(;

Kuvat ovat jotain ihan muuta kuin ratsastuskuvia, mutta kummaltakaan kerralta en saanut kuvia, joten oli pakko keksiä jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti