lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kesäloma♥!

Jippiiii! Kesäloma! Vihdoinkin! Ja sen huomaa myös postaustahdissani. Eli taas vaihteeksi anteeksipyyntö tästä epäaktiivisuudesta.

Olin joskus vähän aika sitten Bo:lla maastossa ja poni oli tooosi reipas. Eipä siitä sitten muuta kun en enää edes muista mitään. :D


Olin siis Pepillä yötä ma - ti, maanantaina en mennyt Bo:lla, koska juuri kun oltiin menossa vaihtaan vaatteita, niin alkoi silmitön kaatosade. Eli silloin poni jäi liikuttamatta ja sen valitettavasti huomasi tiistaina; poni oli älyttömän jäykkä enkä saanut laukkaa rennommaksi. Ihan oma syy siis oli, kun poni jäi eilen sateeseen liikuttamatta. Mentiin siis Pepin kanssa normaalisti alkuverkat ja sen jälkeen vaihdettiin poneja. Se oli aika... mielenkiintoista. Menin siis Bingolla; aika nuorella tammalla, joka tuli Pepille virosta kisaponiksi esteille. Sillä on siis vähän omalaatuiset avut. Mutta siis menin sillä, ravi meni ihan hyvin jopa, laukat ei nousseet kovinkaan hyvin. Vaihdettiin sitten vähän ajan päästä takaisin ja mentiin vähän aikaa ja loppuravien jälkeen lähdettiin perälle kävelemään. Loppukäynnit meni sitten hilpeissä merkeissä. Sekoiltiin vaan Pepin kanssa, mutta onneksi alla oli tuollaiset ponit niin ne eivät välittäneet :D.




Amor :)





Lisäksi tiistaina menin Amor-ponilla; 3-vuotias welsh-ori. Ravailin ja menin käyntiä siis Pepin jälkeen kentällä vähän aikaa. Kokeilin pysähdyksiäkin, ne meni aika hyvin! :) Peppi meni siis loppuun. Kuvia on valitettavasti vain ja ainoastaan tältä Amorin ratsastukselta ja muutama Bo:n kuva tarhasta, mutta toivottavasti kelpaavat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti