sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Weekend In The Nature ~

 

Juups eli olin nyt La - Su siellä Pepillä yötä ja tän viikonlopun aikana lähinnä maastoiltiin. Oltiin suunniteltu hyppäämist, mut se jää nyt sitte toiseen kertaan. (:


Eli siis eilen, lauantaina, oltiin ihan vaan pikku lenkki maastos tekemässä ilman satulaa, kuvailla piti, mutta taas kerran hämärä yllätti ja kuvat heilahti, ni huima yks videoklippi saatiin! :D
No mutta siis. Poni oli toosi laiska ja eteenpäinpyrkimätön, kun ei ollu kavereita liikkumismotiivina; raippaa ja pohkeita tarvittiin paljon. Suurimmaks osaks tosta lenkistä käveltiin tai ravattiin, yhdellä suoralla laukattiin sit vähän ja sekin oli semmosta eteenpunkemista.

Käytiin yhen mäen päällä kääntymässä ja ravattiin sitte alas, että lihaksistolle tulis töitä(: . Sitte kun oltiin päästy sen mäen juurelle niin nostin laukan ja kappas! Poni oikeen säteili intoo ja näin. Vähän kun annoin laukas pohkeita lisää ja muutenkin koitin saada lisää eteen ni sit alko vähä pukittaan ni päätin pitää vaan ohjat kädes ja nauttia kyydistä! (: Kun oltiin muuten kävelemässä kotia kohti, ni poni jopa säikähti! Ja se oli kyl uutta siltä. Sitte vaan loppuverkat ja siinä se.


Sitten tänään. Oltiin maastoon menossa oikeen kunnon porukalla, mut sitte Peppi ja Reetta käänty takas ku ponit kuumu liikaa. No, jatkettiin sitte Sonjan ja Tuulin kans kuitenkin. Oltiin kävelty jo aika pitkään ni ravattiin siinä vähän matkaa ja silleen, poni oli ns. ihan jalaton! Arko jalkojaan ja ontu ja kaikkee, meinas kyllä hermot mennä siinä. Laukkailtiin sitte kuitenkin siinä yhdel suoralla ja ku kaverit oli edessä motiivina ni kyllä poni alko lämpiään! Lissy ei välittäny enää yhtään mistään kivistä ja anto vaan mennä! Kumpa se ois tommonen kentälläkin! 

Siinä sit mentii vähä aikaa semmosta pientä kiihdyttelyä ja käännyttiin takasin, annettiin hevosten kävellä ittensä rennoks ja silleen. Sitten lopussa oli semmonen pieni mutkatie, joka laukattiin niin kovaa, mitä poneista pääsi ja huomas kyllä et Lissykin tykkäs ku alko puuskuttaan ja hikoskin iha(joka on kyllä ihan ymmärrettävää tommosen lenkin jälkeen)! Sit viel ravattiin vähän ja annettiin kävellä ihan pitkin ohjin kotiin. (:
Jäi kyllä tosi kiva fiilis tosta lenkistä!




Lissyn varsa Robin ♥
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti