maanantai 28. marraskuuta 2011

I'm in love ~

Eli kuten otsikko kertoo niin Lissystä on tullut mulle lyhyessä ajassa se tärkein. Toki oli vaikee päästää irti entisestä vuokraponista, mutta alkoi jäämään jo mulle pieneksi ja meni vielä ylläpitoonkin. (:

Nyt kuitenkin palataan tähän päivään. Eli menin Lissyllä ilman satulaa puomeja. Kenttä oli suht hyvässä kunnossa, muutamaa suurta, jäätynyttä vesilätäkköä lukuunottamatta. Laitettiin siis sekä ravi- että laukkaväleille puomit. Poni tuntu heti alkuun tosi kivalta! Käytin oppimiani tekniikoita, joilla sain Lissyn herkäksi ja kuuliaiseksi. Alotettiin siis käynti-pysähdys jutuilla, joista aika nopeesti etenin ravivoltti-pysähdys juttuihin. Muutenkin ravailin aika paljon, suurimman osan tunnista, sillä poni tuntui niin kivalta siinä. Tulin siis niitä ravipuomeja alussa ja yllättävän hyvin meni, vaikka oli pimeää ja puomit olivat saman värisiä kuin maa. No, sitte vaihdoin harjoitusta sellaseen, että tulin niille laukkapuomeille ravissa, tein pysähdyksen niiden väliin ja jatkoin (tai siis yritin jatkaa) ravissa. Se meni ihan kivasti myös, poni pysähtyi hienosti, mutta ravi ei oikein noussut. ):

Aika lailla tässä kohtaa alkoi kauhea kaatosade! Yritin vaan olla välittämästä ja sitten muistin, etten ollut laukannut yhtään. Siispä aloin nosteleen vasempaan kierrokseen laukkoja, mutta ne ei kyllä menneet hyvin. Nosto takkuili, poni vaan heilautti päätään raipalle ja jos sain laukkaamaan vähän matkaa niin laski aika nopeesti raviin.. Tässä tää kuulostaa siltä, että meni huonommin, kun menikään mutta kuitenkin :D. Vaihdoin sitten suuntaa ja sitten nostin kerran tai pari. Sitten loppuravit ja -käynnit ja talliin.
Ostin muuten uuden riimun Lissylle (näkyy kuvissa), sanokaa mitä mieltä ootte, sopiiko :)!

2 kommenttia: