lauantai 12. marraskuuta 2011

Aika ratkaisee..

Eli eilen tulin ja tänään lähdin sieltä Pepiltä.
Eilen mentiin Pepin kans samaan aikaan Boolla ja Lissyllä ilman satulaa ja olin kyl niin ylpee ponista et huhhuh!
Se toimi melkein koko ajan omalla moottorilla ja siirtymiset on alkaneet olemaan täsmällisempiä, eli hyvähyvä! (: Ensin siis verkkasin ravissa volteilla ja ympyröillä, koitin saada ravin pysymään yllä koko ajan, muuten poni sai aika lailla päättää menovauhdin. Alettiin sitte tuleen semmosta pikkupikku kavalettia, joka oli ehkä juuri ja juuri 25cm. :D No mutta, poni meni tosi kivasti, ensin ei vaan askeleet meinannu mennä kohilleen, joten se ei ollu sit Lissyn vika. Sitten ku oltiin hypelty vähän, niin aloin hakeen ponia vähän muotoon ja pienen hakemisen jälkeen se kyllä alkoikin hakeutumaan luotilinjalle. Välillä meni liian alas, mutta kun nostin käsiä vähän niin pää nousi hyvälle korkeudelle. (: Eipä siitä sitten muuta, kun ei oo edes kuvia, kun oli jo niin hämärää. :)
Tää oli niin hieno (;!
pusu ♥

Sitten tänään päätettiin lähtee maastoon. Poni oli tosi kiva ja kuunteli hienosti! (:
Jäätiin aika paljon jälkeen, kun Boolla on niin isot askeleet, mutta ravailtiin ja laukattiin sitten aina kiinni.
Käytiin laukkailemassa semmosilla parilla suoralla junaradan vieressä, siitä on yksi ainoa klippi, joten säästän sen sitten johonkin kunnon videoon. Ei tosta oikeen oo mitään kerrottavaa kun kaikki meni niin jouhevasti (:!
Tän maastolenkin jälkeen poni oli kyl ihan hikinen ja väsyny, mutta tämmösillä se kunto nousee(ja sen pitääkin nousta!). Lopuks pari kuvaa sieltä maastosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti