perjantai 25. marraskuuta 2011

Tunnilla ~

Eilen, torstaina siis olin Lissyllä Annen tunnilla. Keskityttiin siirtymisii ja tunti meni kyl paaljon paremmin ku pelkäsin :D Alan siis käymään joka viikko näillä tunneilla ja toivotaan, että tulette huomaan kehitystä! (:
Alkukäyntien jälkeen siis alettiin ihan vaan käynti - pysähdys - harjotuksilla. Anne neuvoi heti mua, että pieni pohje ja jos ei toimi, nii raipalla napautus. Ja kyl sen huomas pikkuhiljaa, että poni alko herkistyyn! (;
Sitte mentiin semmosta, että ravissa tultiin ja joka sivun keskelle tehtiin voltti, jonka n. puolessa välissä laskettiin käyntiin ja pysähdys taas. Tässäkin käytin sitä pikkupohje - raippa - tekniikkaa. (:
Kun oli tultu onnistuneesti monta kertaa, niin alettiin vähentämää käyntijaksoo ja lopussa käyntiä ei sitte tullut ollenkaa. Tässä Lissy toimi yllättävän hyvin, vähän voltit pieneni loppua kohti mutta se ny annetaan vielä anteeks!

Näiden jälkeen pidettiin välikäynnit ja sitten alettii laukkaileen. Peppi meni Boolla sellasta että laukka nostettiin uralla, sit käännettiin voltille ja laskettiin raviin, mutta kun Lissyllä toi kunto ei oo läheskään huipussaan, ni mentiin sit tämmöstä: Ensin harjoitusravissa voltti/ympyrä, uralle tultaessa laukka ja pieni pätkä laukkaa ja sitten piti pitää huoli siitä, että ite laskin raviin, eikä poni. Nämäki meni kivasti ja sitte tunti loppukin! Oli kyl menny tooosi nopeesti ja näin, mut olin tosi tyytyväinen poniin. (:
Fiilistelykuva tähän loppuun ku ei löytyny muita :D
hienoin ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti