keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Hetki aikaa elämälle ~

En osaa oikein kuvailla tätä helpotuksen tunnetta, mitä tällä hetkellä fiilistelen. Mun osalta on nyt viidennen eli toiseksi viimeisen jakson koeviikko ohi ja vihdoin on aikaa ihan vaan olla. Tein tosi paljon koulujuttuja tässä viime päivinä ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen tehtyäni niin. Nyt voi hyvällä omalla tunnolla sanoa, että on tehnyt töitä saavuttaakseen tuloksia. Kyllä siinä ihan hirveesti aikaa ja hermoja meni. Sanoinkin tuossa pari päivää sitten kaverilleni, että mulla on ikävä elämää. Nyt tuntuu siltä että vihdoin voin taas elää hetken ilman koulun aiheuttamaa stressiä ja muita velvollisuuksia. Tuntuu niin hyvältä!


Aurinko paisteli jälleen tänään ja ensimmäistä kertaa tänä keväänä lähdin ajelemaan skootterilla tallille. Pääsin siis tosiaan aamulla kokeen jälkeen, joten mulla oli aikaa lepäillä kotona ennen kuin suuntasin heppailemaan. Oli ihana pitkästä aikaa ajella ihan rauhassa tallille ja sielläkin fiilistellä niin hitaasti kun tahtoi!

Kävin ottamassa Betusta vähän kuvia. Täytyy sanoa, että kuvauksen kohde ei ollut ihan parhaimmasta ja helpoimmasta päästä, mutta muutamia onnistuneita räpsyjä saatiin onneksi. Niiden avulla sainkin tämän uuden ulkoasun näppärästi koottua kasaan. Kuvailujen jälkeen kävin laittamassa ponsulle suojat jalkaan ja itse puin omat kamani, minkä jälkeen mentiin ilman satulaa kentälle. Lähinnä läpiratsastin ponin huolellisesti tehden paljon siirtymisiä. Alku oli vähän niin ja näin, mutta kokonaisuudessaan jäi aika hyvä fiilis!

Ponille oli tuossa yksi päivä tullut tarhassa pari naarmua vasempaan takaseen, joiden takia se vähän pullisteli toissapäivänä. Kävin silloin vaan taluttelemassa ponsua ympäriinsä ja rauhoituttiin molemmat kuunnellen musiikkia. Jalka oli lenkin jälkeen jo aika lailla normaali. Eilen Betu sai viettää vapaata ja tänään jalka oli jo ihan hyvä.




Ajatuksissa olis kaikenlaista tälle viikolle liittyen blogiin ja ponin kanssa touhuamiseen. Toivottavasti saadaan toteutettua suunnitelmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti