sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Akkujen lataus luonnossa ennen arkeen palaamista ~

Huomenna päättyy mun osalta syysloma ja palaan jälleen pulpetin ääreen. Itseasiassa se ei paljoakaan haittaa, sillä viihdyn siellä niin hyvin! Näen pitkästä aikaa monia kavereita ja saa taas rutiinista kunnolla kiinni. Aikaa ei tule olemaan enää yhtä paljoa, mutta siitäkin varmasti taas selvitään.

Saavuimme juuri perheeni kanssa Seitsemisen kansallispuistosta. Olimme siellä pari yötä viettäen laatuaikaa luonnossa patikoinnin merkeissä. Lauantaina vaellettiin Seitakierros, jonka pituudeksi tuli noin 19,5 km. Tänään aamulla käytiin vielä noin 3,5 km pituinen lenkki lähimaastossa. Muuten viikonloppu kului syöden, saunoen sekä korttia pelaten. Oli tosi mukava rentoutua oikeasti syrjässä kaikesta. Otin lauantaina kameran mukaan, joten saatte nyt tästä osan kertyneestä kuvamateriaalista.






Bertta piti eilisen päivän vapaata, mutta perjantaina kävin sen liikuttelemassa kevyesti ennen lähtöämme. Tänäänkin käymme äidin kanssa tallilla vielä ennen iltaa.

Meillä on ollut ihan kiva viikko Bertan kanssa. Pitkästä aikaa meillä oli onnistunut kouluvalkku Nannan valvovan silmän alla. Se pidettiin siis tiistaina.
Teimme loivia kiemurauria ja poni oli siis niiiin hyvä! Aivan super pitkästä aikaa! Sain sen hyvin pohkeen ja ohjan väliin. Se kuunteli hyvin kääntävät avut ja kulki tosi mukavasti ja tasaisena edestä! Laukkaa työstettiin hetki ja sekin oli aivan super. Oi vitsit, heti tulee hyvä fiilis kun muistelee sitä menoa.

Ensi viikollekin suunniteltiin valkkua, saa nähdä sitten mikä päivä se toteutetaan.
Vaihdoin taas blogin bannerin kuten nähdä saattaa. Rakastan tuota kuvaa musta ja ponista! Mitä ootte mieltä tästä uudesta?

Tsemppiä vielä kaikille muillekin, joiden koulu-urakka alkaa jälleen huomenna! :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi ja tosi monipuolisa postuksia enemmän vois olla videoita;) ja kunnon esitteky postukset susta ja bertasta esim yläpalkissa. Mulla ja mun serkulla on myös blogi.blogi kertoon hevositamme ja niiden kans puuhailusta. Käyppä kattomassa jos kiinostaa;) http://paanjalaura.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja oon kyllä samaa mieltä noista videoista ja esittelyistä. Ne on työn alla mutta se kun saisi vielä viimeisteltyä niin ois hyvä :D Käyn kurkkaamassa blogin :)

      Poista