sunnuntai 11. lokakuuta 2015

3 vuotta ja loma !

Juhuu, mulla on vihdoin alkanut (erittäin ansaittu) syysloma! Tää viikonloppu onkin mennyt yökyläilemällä kaverilla ja perhetutuilla.

Mulla ja Bertalla tuli tiistaina, 6.10 täyteen kolme vuotta yhteistä taivalta. Aika tuntuu jotenkin tosi pitkältä, mutta silti niin lyhyeltä! Kaiken näköistä on ehtinyt sattuun ja tapahtuun.. Mulla oli ideana tehdä meistä semmonen hieno koostevideo, mutta materiaali ei oikeen riittänyt semmoseen järkevän näköiseen lopputulokseen, joten se jäi kesken.


Meillä on ollut muutamana päivänä jopa ihan kivaa Bertan kanssa.
Maanantaina käytiin kunnon spurttailumaastolla kahdestaan ja vitsit, että molemmat nautittiin ihan sydämiemme kyllyydestä! Silloin sitä taas muisti, kuinka kivaa ton ponin kanssa oikeesti voi ollakaan.
Tänään oli myös tosi kivaa, kun menin ilman satulaa riimulla ja jopa pelkällä kaulanarulla ratsasteleen ponilla! Käytiin ensin pellolla vähän käpsyttelemässä ja kuvailemassa, mutta ponin ruokahalu hankaloitti hienoa alkukäyntiyritystä, joten kävelin kentällä vielä ihan kunnolla. Sitten ratsastin kaikki askellajit läpi riimulla ja sitten irrotin ohjat riimusta ja laitoin ne ponin kaulan ympäri. Tein sillä tavalla ihan samoja juttuja ja yllätyin kuinka hyvin Betu kuunteli! Se teki kaiken minkä halusin tosi hienosti!



Bertalla oli toissapäivänä hieronta ja se oli tosi kipeä ylälinjastaan ihan koko matkalta päästä hännäntyveen. Ei osata oikeen sanoa, mistä se voisi johtua, mutta ainakin suun letkuttelu (huuhtelu) jätetään nyt pariksi päiväksi sivuun, jos se vaikka olisi hieman kipeyttänyt ponin suuta. Pia myös lupasi hieroa Betskun päätä muutamana päivänä ja katsotaan auttaako se jo pelkästään. Jos ei, niin pitää varmaan mennä Ekohepoon näyttämään ponia ihan kunnolla. Toivotaan nyt kuitenkin, että menee ohi.

Tuli jotenkin tosi paha mieli noista hierontauutisista, kun juuri saatiin vuokralle hyvä satulakin. Toivotaan nyt oikeasti, että poni tulee kuntoon niin päästään taas treenailemaan ja viettään kivoja hetkiä yhdessä!

4 kommenttia:

  1. suun letkuttelu? wat??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, erittäin hyvin kirjoitettu. :D eli siis Bertan suuta huuhdellaan letkulla, koska siltä puuttuu yksi hammas, jonka tekemään aukkoon juuttuu mm. heinää, joka sitten alkaa käymään siellä ja tulehduttaa sitä ientä ja hampaan juurta.

      Poista
  2. Kiva postaus!Ja kiva blogi:)

    VastaaPoista