lauantai 31. elokuuta 2013

Hierontaa pitkästä aikaa ~


Eilen Bertalla kävi pitkästä aikaa hieroja. Tämä kyseinen ihminen ei siis ole ennen käynyt meillä, mutta olin ihan älyttömän tyytyväinen! B oli koko hieronnan ajan tosi rauhassa ja tyytyväinen.

Tänään käytiin tallilla äidin kanssa, suunnitelmana läpiratsastella poninen suht. kevyesti ja katsoa onko paikat kipeänä. Ja kyllähän ne oli. Verkkailin vähän käynnissä ja heti kun nostin ravin, poni ontui. Kokeilin vähän lisää, eikä ravi parantunut. Otin ponin liinan päähän ja tarkistettiin takanen, ettei ollut haavaa tms. Liinassa poni rentoutui, mutta ontui vielä, joten jatkoin käynnissä ilman satulaa. Tein kaikenlaisia käyntiharjoituksia; avoja, väistöjä, voltteja, pysähdyksiä ja peruutuksia. B oli tosi kiva ratsastaa ja oli super rento ja hyvä. Kokeilin vielä lopuksi ravia, joka oli jo paljon parempi. Eli ontuminen johtui lihaksen kipeydestä, ei muusta toivottavasti.
Huomenna taas tarkistan tilanteen ja jos poni on puhdas, käyn vähän maastoilemassa pitkästä aikaa.


Ensi viikolla on suunnitelmana mennä Ruoveden estekisoihin. Osa esteistä on derbyesteitä siis.

_________________________________________

En tiedä, onko itselleni tullut pieni jännitys esteisiin tai estetunteihin, kun B oli taas viime estetunnilla vähän erikoinen ja sitä ennen oli ihan kiva. Toivotaan, ettei ole mitään estepelkoa tullut kuitenkaan!
_____________________________________

Canon on edelleenkin huollossa, toivotaan että se sieltä saataisiin pian käyttöön.
Tämän postauksen kuvat KaRan aluekisoista!
 Anteeksi epäaktiivisuus, yritän alkaa kirjoittelemaa vähän useammin! :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti