lauantai 17. elokuuta 2013

TRS Aluekisat ~

Kerron nyt siis ihan lyhyesti noista TRS:n aluekisoista, missä oltiin viime viikolla lauantaina ja sunnuntaina.

Lauantaina menin siis Helppo B 3:2009. Nanna tuli vähän jelppimään verkkaan. Poni tuntui aluks ihan superhyvältä, mutta verkkasin taas liian kauan, niin meno alkoi tulla aika tahmeaksi.

Radalla kaikki sujui ihan hyvin, poni oli vaan tosi paljon pohkeen takana, joten siitä tuli myös miinusta. Laukannostot ei onnistunut kummallakaan kerralla mitenkään hyvin. Viimeinen ravi lopputervehdykseen oli ihan mahtava! Prosentteja tuli yhteensä 57, 614 ja 18. sija. (: En ollut kauhean tyytyväinen prosentteihin enkä tulokseen, mutta minkäs teet. Itseni mielestä rata meni ihan kivasti kumminkin. (:



Sunnuntaina menin 90 cm. Poni tuntui verkassa ihan mahtavalta ja radalle kun päästiin, oli ihan upee fiilis. Sitten kuski teki kaikista tyhmimmän mahdollisen virheen ja aloitti radan ennen lähtömerkkiä. En osaa kuvaillakkaan kuinka mua harmitti ja suututti ja vihastutti.

verkka.

verkka.




eka ja vika hyppy 90 cm radalla.
Äiti jälki-ilmoitti meidät vielä metrin luokkaan, johon oli 2 tuntia aikaa. Sen ajan B sai levätä kopissa. Tosiaan, ihan kylmilteen mentiin siihen luokkaan, pelkkiä yksittäisiä metrin esteitä ollaan hypätty ja niitäkin ihan liian vähän.

Verkassa poni tuntui ihan kivalta. Parit ekat hypyt meni hyvin. Sitten esteet nostettiin ja eka verkkahyppy metrille epäonnistui. Fiksu poni kielsi, koska askeleet ei sopinut yhtään. Sitten seuraava hyppy meni yli ja sitä seuraavalla meinasi taas tulla kielto, mutta poni kiipesi esteen yli. Itse en meinannut pysyä kyydissä hypyn jälkeen ja killuin vähän aikaa kaulalla. Sitten änkesin takaisin satulaan, hyppäsin onnistuneesti kerran ja menin radalle.





kipuamiskuva.
Poni tuntui tosi kivalta. Lähtömerkin saatuani lähdettiin ekalle esteelle, jolle tuli jättimäinen banzai loikka. Siitä seuraavalla B meinasi epäröidä mutta meni hyvin yli. Kolmaskin meni tosi hyvin. Neljännelle esteelle poni tuli ristilaukkaa ja itse epäröin tosi paljon, joten kielto tuli. Seuraavalla päästiin yli hienosti. Sitten viidennelle tuli taas kielto, joten hylky tuli. Pääsin heti kumminkin yli, eli tosi hyvillä mielin lähdin radalta.

ekan esteen banzai loikka. este on siis okseri!


4. esteen ylitys
Eli ei mitenkään onnistunut kisaviikonloppu, mutta reeniä reeniä! (;

Sunnuntain estekuvista ja mahtavasta tsemppaamisesta suuret kiitokset Auralle ja Elinalle! ♥
______________________________________________

Nyt kun koulut tosiaan alkoivat, niin ei ole kauheasti ylimääräistä aikaa tälle blogille. Koitan kuitenkin saada kirjoiteltua aina kun mahdollista, eli tämä ei tarkoita mitään taukoa. 
Kuulumisia vielä sen verran, että nyt otetaan pari päivää vähän rennommin, sillä Bertta on varmaankin vähän jumissa, kun ei venytä askelta normaaliin tapaan. Hieroja tulee siis lähiaikoina käymään meitä moikkaamassa myös! (: Toivotaan että päästään sillä!

4 kommenttia:

  1. söpö toi loikka tos yhes kuvas XD

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mikä lissyn säkä on ja kuinka pitkä sää nykyään oot? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lissyn säkä on 116 cm ja itse oon nykyään hitusen alle 160 cm. (:

      Poista